19 / 04 / 2024

ali talak Çiğli Belediyesi

ali talak Çiğli Belediyesi

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de kuruldu!

M Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Şişli’de Cüneyt Ali Turgut ve Abdullah Turgut ortaklığında kuruldu.

Şişli'de boşaltılan binanın temelinde kayma mı var?

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina boşaltıldı. Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel konu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. 

Şişli'de 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin mi verildi?

Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü’nün eski danışmanı Ali Adnan Aslan Şişli Belediyesi’nde 20 dairelik inşaata 64 dairelik izin verdiklerini de iddia etti. Şişli Belediye Başkanı ve eski danışmanı Aslan geçen hafta hakim karşısına çıktı.

Ufuk Bekdemir: Stat ya Çiğli'ye yapılacak ya da iptal edilecek!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili tartışmalar yılan hikayesine dönerken 28 Ocak'ta gerçekleşen ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

Ufuk Bekdemir: Karşıyaka Stadı ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da iptal olacak!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan yeni stadın yeriyle ilgili ihaleyi kazanan Ali Acar İnşaat'ın Genel Müdürü Ufuk Bekdemir, "Stat ya Çiğli'ye inşa edilecek ya da proje iptal olacak" dedi.

Cumbalı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi açıldı!

Cumbalı Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şişli Şubesi, Ali Fındık Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 10 Eylül'de kuruldu.

Akar Kutu Ambalaj Matbaa Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Metal Kaplama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi açıldı!

Akar Kutu Ambalaj Matbaa Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Metal Kaplama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Şişli Şubesi, Ali Osman Tüfekçi Şube Müdürlüğü'nde 4 Eylül tarihinde kuruldu.

Şişli'de şantiye yangını!

Şişli'de şantiye yangını çıktı. Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arazideki rezidans şantiyesinde yangın çıktı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Şişli Otelcilik İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Şişli Otelcilik İşletmeleri Anonim Şirketi, Adil Dilek, Ali Engin Keçeli, Yusuf Yeşilırmak tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Şişli, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu

Ali Talak: Balatçık’a kapalı pazaryeri ve sosyal tesis inşa edeceğiz!

Ali Talak, Evka-5 Mahallesi’nden sonra bir müjde de Uğur Mumcu ve Balatçık mahalleleri için verdi. Talak, Uğur Mumcu ve Balatçık mahallelerine yapacakları kapalı pazaryeri ve çok amaçlı sosyal tesisin iki mahalleye hizmet vereceğini ifade etti.

Ali Talak: Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracağız!

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Ali Talak: Çiğli'de dönüşüm, kentsel kazanım olacak!

CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Ali Talak, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Genel Merkezi'ni ziyaret etti.Talak, Çiğli'de yapacağı "kentsel dönüşümün, kentsel kazanım" olacağını söyledi...

Şişli Belediyesi Ali Sami Yen için TOKİ'ye başvurdu inşaat durdu!

Şişli Belediyesi, yıkılan Ali Sami Yen stadı yerine yapılan hafriyat ve inşaat çalışmalarında yapı denetim ve ruhsat olmadığı için inşaatı durdurdu. Belgeler için belediye TOKİ'ye başvurdu

ali talak Çiğli Belediyesi Haberi

ali talak Çiğli Belediyesi

Bugüne kadar açıkladığı projelerle Çiğli halkının takdirini kazanan CHP Çiğli Belediye Başkan aday adayı Ali Talak, Evka 5 Mahallesi'ne rekreasyon alanı müjdesi verdi. Talak, atıl durumda bulanan ve tehlike arz eden Çamlık bölgesine rekreasyon ve yaşam alanı kuracaklarını belirtti.

Talak, "Evka-5 girişinde yer alan koruluk, mevcut imar planında yeşil alan olarak belirlenmiş ve ağaçlandırılmış. Biz 25 dönümlük bu bölgeyi özel olarak hazırladığımız sosyal donatı projesiyle rekreasyon alanı yani yaşamsal alan yapacağız" diye konuştu. 


Habertürk Egeli...