23 / 04 / 2024

Ali Yüksel kimdir

Ali Yüksel kimdir

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel: "Herhangi birisi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabiliyor"dedi.

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi gerçekleşti!

Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi dün İstanbul Grand Cevahir Hotel’de gerçekleştirildi. Kentsel Dönüşüme ilişkin tüm gelişmeler, yaşanan sorunlar, yönetsel, teknik ve hukuksal olarak masaya yatırıldı...

Ali Yüksel: Vatandaş önünü göremiyor!

Gayrimenkul Hukuku Enstitüsü Başkanı Avukat Ali Yüksel, “Birkaç sene önce İstanbul için 1/100 binlik planlar yapıldı. Ancak uyulmadı. Bu planda ne havalimanı ne köprü ne de kanal var” diyor. Planda olmayan projelerin kaosa yol açtığını vurguluyor.

Yüksel Demirci Ziraat Bankası’nda hangi üst düzey görevleri yürüttü? Ziraat GYO’da ne iş yapıyor?

Yüksel Demirci kimdir? Kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Ziraat Bankası’nda hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Yüksel Demirci’nin hayatı...

Ali Murathan Dikel kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Reysaş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murathan Dikel kimdir? Kaç yaşında? Ali Murathan Dikel daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murathan Dikel'in eğitim hayatı nasıldı?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Ali Murat Dizdar kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Görevi nedir? 

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Dizdar kimdir? Kaç yaşında? Ali Murat Dizdar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Murat Dizdar'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ali Y. Koç Kimdir?

Ali Y. Koç kimdir? Ali Y. Koç’un mesleği nedir? Ali Y. Koç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Ali Metin Kazancı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa Doğalgaz Yönetim Kurulu Başkanı Ali Metin Kazancı kimdir? Ali Metin Kazancı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Metin Kazancı Ne iş yapar? Ali Metin Kazancı Nereli?  İşte Ali Metin Kazancı'nın hayatına dair merak edilenler.

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yüksel Ve Sarıtoprak İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Sarıtoprak ve Mustafa Yüksel ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Ali Murat Dizdar kimdir?

Deniz Gayrimekul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi olan Ali Murat Dizdar kimdir? Ali Murat Dizdar daha önce hangi görevlerde bulundu?

Ali Talip Özdemir kimdir?

Ali Talip Özdemir'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bakırköy İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Ali Talip Özdemir kimdir? Ali Talip Özdemir bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Haydar Ali Yıldız kimdir?

Haydar Ali Yıldız'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Beyoğlu İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Haydar Ali Yıldız kimdir?Haydar Ali Yıldız, hangi alanda hizmet veriyor?

Yüksel Proje'nin acı günü! Vasfiye Girit vefat etti!

Yüksel Proje'nin ortaklarından olan Ali Zafer Girit'in annesi Vasfiye Girit vefat etti. Yüksel Proje taziye ilanı yayınlattı.

Osman Yüksel kimdir?

Osman Yüksel'in yazarı olduğu Gayrimenkul Mevzuatında Yapılan Önemli Düzenlemeler adlı kitap, Gazi Kitabevi tarafından yayımlandı. Peki, Osman Yüksel kimdir?

Ali Yüksel kimdir Haberi

Ali Yüksel kimdir

Gayrimenkul Hukuk Enstitüsü Başkanı Ali Yüksel, rant elde etmek isteyen bazı fırsatçıların veya müteahhitlerin herhangi bir binadan 2 metrekarelik tapu alarak o binanın çürük olup olmadığının tespiti için başvuru yapabildiğini belirterek, "Sonuçta 2 metrekarelik hakkı olan kişinin başvurusuyla 100 dairelik bir site yıkılabiliyor. Bunun önüne geçmek, fırsatçılığı ve kötü niyetli müteahhitleri engellemek için bazı önlemler alınmalı. Mesela mahkemeden tespit talep edilebilir veya başvuran kişinin en az 1 yıldır hak sahibi olması istenebilir" dedi.


Yüksel, AA muhabirine konuya ilişkin yaptığı açıklamada, kentsel dönüşümün, Türkiye imar ve şehircilik tarihinde bir dönüm noktası olduğunu belirterek, bu konunun öneminin 20 yıl içinde daha net ortaya çıkacağını söyledi.


Van depreminin, "kötü şehirleşme belası"ndan kurtuluş için bir fırsat görüldüğünü dile getiren Yüksel, kötü bir hadisenin, kentlerin yenilenmesine...