25 / 04 / 2024

Aliağa asfalt çalışmaları

Aliağa asfalt çalışmaları

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi örnek işbirliğine imza attı. Aliağa Belediyesi’nin zemin düzenleme çalışmalarını yaptığı 3 cadde ile 11 sokağa Büyükşehir Belediyesi asfalt serdi.

Aliağa'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Son yıllarda kent tarihinin en büyük altyapı yatırımlarına tanık olan Aliağa, İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi işbirliği ile kentin dört bir yanında yürütülen alt yapı ve yol yapım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor...

Aliağa'da yol yapım çalışmalarında asfaltlamalar başladı!

Ege'nin kalbi İzmir’in Aliağa ilçesi, son yıllarda kent tarihinin en büyük kent altyapı yatırımlarına tanık oluyor. Aliağa'da asfaltlama çalışmaları başladı. Atatürk Caddesi yeni çehresine kavuşuyor...

Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren projesinin Halkalı-Ispartakule kısmında tünel açma çalışmaları başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Halkalı-Kapıkule Hızlı Tren Projesi'nin üçüncü fazı olan Halkalı-Ispartakule bölümündeki tünel açma çalışmalarını başlatarak çok önemli bir aşamayı daha hayata geçirdiklerine dikkat çekti. 

Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına başlanacak: Çalışmalar 3 ayda tamamlanacak!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Diyarbakır'daki 400 ağır hasarlı binanın yıkımına yakında başlanacağı açıklandı. Çalışmaların 3 ayda tamamlanması planlanıyor. 

Gebze-Darıca Metrosu'nda tünel açma çalışmaları başladı!

Gebze Darıca arasında inşa edilen metro hattı için tünel açma çalışmaları bugün başladı. Tünel açma için yapılan törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Sakarya Yazlık Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Yazlık Kavşağı’nda hayata geçirilecek yeni ulaşım projesi için çalışmaların başladığını söyledi.

Ordu Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yenimahalle Kavşağı'nda çalışmalar başladı, kavşak trafik sorununu da çözecek.

İpekyolu Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Van merkez İpekyolu Belediyesi Başkanlığının asfalt çalışmaları Cevdet Paşa Mahallesindeki sokaklarda kent yenileme çalışmaları sürüyor.

Akdeniz'de yeni imar yolları açma çalışmaları hız kazandı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Mersin Erdemli'de yeni yol açma çalışmaları başladı!

Mersin’in Erdemli Alata Mahallesi’nde imar uygulamalarına göre yeni yol açma çalışmalarına başladı.Erdemli Belediye Başkanı Tollu yol açma çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü belirtti.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Ordu Yeni Sanayi Kavşağı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'da trafiği rahatlatacak ve çevre yolunun Karadeniz sahil yoluna bağlantısını sağlayacak yeni sanayi kavşağında çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir ekipleri, altyapı çalışmalarını sürdürüyor.

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Rumeli Üniversitesi çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Silivri Belediyesi’nin öğrencilerin ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Rumeli Üniversitesi çevresinde başlattığı asfalt ve tretuvar çalışmaları devam ediyor.

Kahramanmaraş Afşin'de asfalt çalışmaları başladı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi il genelinde olduğu gibi ilçelerde de asfalt çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor.

Aliağa asfalt çalışmaları Haberi

Aliağa asfalt çalışmaları

Kentin her ilçesine eşit hizmet prensibini benimseyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, örnek işbirliği çalışmalarından birini Aliağa’da gerçekleştirdi. Siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet sunmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Aliağa Belediyesi’nden gelen talep üzerine ekiplerini seferber etti. Aliağa Belediyesi’nin zemin çalışmalarını yaptığı Kurtuluş, Yeni ve Siteler mahallerindeki  cadde ve  sokaklar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi gerçekleştirildi. İki belediyenin örnek işbirliğiyle Tuna, Abdi İpekçi ve Petrol Ofisi caddeleri ile 11 sokak yenilendi. Çalışmalar bölge haklı tarafından beğeni toplarken Aliağa Belediyesi de çalışmaların yapıldığı sokaklara astığı pankartla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Üretici unutulmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı içerisinde Aliaağa’da  6 cadde ile 18 sokakta asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolun 4 bin 800 metrekarelik kısmında cüruflu zemin iyileştirme...