26 / 04 / 2024

Aliağa asfalt

Aliağa asfalt

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Aliağa Belediyesi örnek işbirliğine imza attı. Aliağa Belediyesi’nin zemin düzenleme çalışmalarını yaptığı 3 cadde ile 11 sokağa Büyükşehir Belediyesi asfalt serdi.

Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor!

2009-2014 döneminde yaptığı alt yapı ve de üst yapı yatırımlarıyla kentin çehresini değiştiren İzmir Aliağa Belediyesi, asfaltlama seferberliğine devam ediyor. Aliağa Nenehatun Caddesi asfalta kavuşuyor...

Aliağa'da asfalt çalışmaları devam ediyor!

Son yıllarda kent tarihinin en büyük altyapı yatırımlarına tanık olan Aliağa, İzmir Büyükşehir ve Aliağa Belediyesi işbirliği ile kentin dört bir yanında yürütülen alt yapı ve yol yapım çalışmalarıyla çağdaş bir görünüme kavuşuyor...

Aliağa'da içme suyu şebeke yenilemesinde yüklenici firma işi yarım bıraktı!

Bütünşehir yasasının ardından kentin çevre ilçelerinde su ve kanal yatırımlarına ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa'da yeni bir şokla karşı karşıya kaldı. Hattın 100 kilometrelik bölümü yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Kanal projesi yarım kaldı!

Aliağa kent içi içme suyu şebekesinin yenilenmesi projesi, yüklenici firmanın işi yarım bırakması nedeniyle ortada kaldı. Büyükşehir, yeni arıtma tesisi için önemli olan şebekenin kalan kısmı için önümüzdeki ay yeniden ihaleye çıkacak.

Aliağa Yeni İtfaiye Binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek yeni itfaiye binası coşkulu bir törenle açıldı. Başkan Kocaoğlu, “Burası diğer itfaiyelerden çok daha farklı, çok daha donanımlı” dedi.

Aliağa İtfaiye Grubu yeni hizmet binasına kavuştu!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Aliağa İtfaiye Grubu, yeni hizmet binasına kavuştu. İlçede, Kuzey Bölge Amirliği olarak hizmet verecek itfaiye grubu, son teknolojiyle donatıldı....

Aliağa itfaiye binası hizmete açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası hizmete açıldı. Açılış töreninde konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Belediye başkanlığı bir kamu görevidir, dedi.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Aliağa'ya özel donanımlı itfaiye'

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Aliağa'da yaptırdığı itfaiye binası, 27 Aralık Cumartesi günü açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek yeni itfaiye de "özel bir donanıma" sahip olacak.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa asfalt Haberi

Aliağa asfalt

Kentin her ilçesine eşit hizmet prensibini benimseyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, örnek işbirliği çalışmalarından birini Aliağa’da gerçekleştirdi. Siyasi parti ayrımı yapmadan hizmet sunmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Aliağa Belediyesi’nden gelen talep üzerine ekiplerini seferber etti. Aliağa Belediyesi’nin zemin çalışmalarını yaptığı Kurtuluş, Yeni ve Siteler mahallerindeki  cadde ve  sokaklar Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından asfalt serimi gerçekleştirildi. İki belediyenin örnek işbirliğiyle Tuna, Abdi İpekçi ve Petrol Ofisi caddeleri ile 11 sokak yenilendi. Çalışmalar bölge haklı tarafından beğeni toplarken Aliağa Belediyesi de çalışmaların yapıldığı sokaklara astığı pankartla İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.


Üretici unutulmadı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılı içerisinde Aliaağa’da  6 cadde ile 18 sokakta asfalt serim çalışması gerçekleştirdi. Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’ne ulaşımı sağlayan yolun 4 bin 800 metrekarelik kısmında cüruflu zemin iyileştirme...