26 / 04 / 2024

aliağa kentsel yenileme

aliağa kentsel yenileme

Barış Eroğlu Aliağa kentsel dönüşüm projelerini anlattı. CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı ve İnşaat Mühendisi olan Barış Eroğlu, kentte kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Aliağa'da kentsel dönüşümün tüm yönleri konuşulacak!

İzmir Kent Federasyonu, Aliağa Belediyesi ve Aliağa Ticaret Odası işbirliğinde düzenlenecek olan “Kentsel Dönüşüm Konferansı”nda, dönüşümle ilgili merak edilen tüm sorular ilgili kurumlar tarafından yanıtlanacak.

İzmir Aliağa’da kentsel dönüşüm devam edecek!

Aliağa Belediyesi’nin yerinde kentsel dönüşüm projeleri kapsamında yeniden inşa edilen “Sarı Konutlar” Kentsel Dönüşüm Projesi’nde 60 konut sahiplerine teslim edildi. 

Aliağa Belediyesi, Sarı Konutları kentsel dönüşümle yenileyecek!

İzmir Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, kentte bulunan Sarı Konutları'nın kentsel dönüşümle yenileneceği dile getirdi. Çalışmaların 18 ayda tamamlanması bekleniyor. 

Antalya Balbey Kentsel Yenileme Projesi'ne start veriliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarihi Balbey Mahallesi'nde uygulanacak Kentsel Yenileme Projesi ile ilgili çalışmalar hızla devam ediyor. Projeye bu yıl içerisinde başlanacağı açıklandı.

Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konut inşa edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara'da 28 kentsel yenileme projesinde 44 bin konutluk çalışma başlattıklarını, bunların 35 binini tamamlayarak hak sahiplerine teslim ettiklerini belirtti.

Aliağa'nın kentsel dönüşüm ihtiyacı!

İzmir CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Ümit Devran, ilçede son yıllarda öne çıkan en büyük sorunlarından birinin konut ve dönüşüm olduğunu söyledi. Devran, bölgenin dönüşüme ihtiyaç duyduğunu söyledi.

TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Açık Satış Yöntemi ile satışa sunulan TOKİ Ankara Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 47 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Çanakkale'de kentsel yenileme çalışmaları incelendi!

İsmetpaşa Mahallesi’nde devam eden kentsel yenileme kapsamında yapımı devam eden inşaat çalışmaları Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından incelendi.

18 Temmuz 2017 Uşak Kentsel Yenileme kura sonucu!

18 Temmuz 2017 Uşak Kentsel Yenileme kura sonucu açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Uşak Merkez 1051 Kentsel Yenileme Projesi kapsamında TOKİ tarafından inşa ettirilen 3+1 nitelikli 325 konut için başvuru dönemi bugün başladı..

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Kaman Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Toplu Konut uygulaması kapsamında yer alan 5 adet konut açık satışa sunuluyor.

Çanakkale'de Kentsel Yenileme Projesi değerlendirildi!

Çanakkale Belediyesi’nin girişimleriyle İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konutlar Mevkiine yönelik düzenlenen Kentsel Yenileme Projesine ilişkin hak sahiplerinin yoğun katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm semineri yapılacak!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisler Odası, Aliağa'da kentsel dönüşüm konulu seminer düzenliyor.

aliağa kentsel yenileme Haberi

aliağa kentsel yenileme

Sosyal Konutlar'ın Aliağa'nın en eski yapılanmalarından biri olduğunu söyleyen Barış Eroğlu, "Bu bölgedeki konutlar yapı ömrünü doldurdu. Aliağa'nın içinde birçok eski yapı bulunuyor. Belediye meclisimizde geçen yıl bir karar aldık. Bu alan gecekondu önleme bölgesi içerisinde yer alıyor. Burada TOKİ ile bir çalışma yaparak sağlıklı, yaşanılabilir ve daha güvenli konutlar üretmeyi planlıyoruz" dedi. 


Ege...