29 / 03 / 2024

aliağa osb

aliağa osb

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

ALOSBİ'ye küçük sanayi sitesi kuruluyor!

Bölgede 120 küçük dükkan ve sosyal alanlardan oluşan bir saha oluşturacaklarını söyleyen ALOSBİ Başkan Yardımcısı Adnan Saka, böylece fabrikaların küçük sanayi sitelerine gitmek zorunda kalmayacağını söyledi.

Mustafa Toprak: Yatırımcıları Aliağa OSB'ye bekliyoruz!

İzmir Valisi Mustafa Toprak Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'ni gezerek incelemelerde bulundu. Toprak Aliağa OSB'yi ziyaretinde, "Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi'nde önemli fırsatlar bulunuyor" dedi

Aliağa'da icradan 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa İcra Müdürlüğü, Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde alt yapısı tamamlanmış arsayı 5 milyon TL'ye satacak. Satış, 13 Ağustos Pazartesi günü 14:30-14:40 saatleri arasında yapılacak

Aliağa OSB istihdamını 60 bin kişiye çıkarmayı hedefliyor!

Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor.

Aliağa’daki itfaiye binası tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Aliağa’da yapımını tamamladığı itfaiye binası, 27 Aralık'ta törenle açılacak. Kentin kuzey ilçelerine hizmet verecek itfaiye, Aliağa ve çevresindeki sanayi tesislerinin yoğunluğu nedeniyle “özel bir donanıma” sahip olacak.

Dev otel zincirleri Aliağa'ya gelecek!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar 'ı ziyaret etti.

Aliağa, konaklama turizmini geliştirecek!

Ege Turistik işletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor!

Aliağa'da kuralar çekildi, yüzler gülüyor. İZMİR Büyüksehir Belediyesi'nin kentsel dönüşüm projesi uygulayacağı Uzundere Mahallesi'nde tapusuz yapı sahipleri de unutulmadı.Büyüksehir; Uzundere dönüşümünde yeni bir adım daha attı.

Aliağa'ya Hilton geliyor!

Aliağa'ya Hilton geliyor. MNV Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret A.Ş. tarafından yatırımı gerçekleştirilecek Hampton by Hilton, 121 odalı, 242 yataklı ve 3 yıldızlı olacak.

Aliağa'da birinci derece sit alanına RES onayı iddiası!

Belediyeleri by-pass ederek imar planları hazırlayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aliağa'nın Yüksekköy Mevkii'nde Vinci derece SİT alanı üzerinde kalan rüzgar enerji santralinin kapasite artışını da onaylamış oldu.

Aliağa'da konaklama turizmi görüşü ön plana çıktı!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Ticaret Odası (ALTO) Başkanı Adnan Saka'ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Aliağa Seyitali RES imar planı askıya çıktı!

İzmir Aliağa İlçesi, Yüksekköy Mevkii’nde, Seyitali RES Projesine ait Santral Sahasında ilave olarak yapılacak rüzgar türbini için 1/5000 ölçekli İlave Nazım İmar ve 1/1000 ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı...

Liman şehri Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak!

Son yıllarda sanayi ve enerji yatırımları ile hızla büyüyen, Petkim'in dev yatırımlarının yanı sıra limancılık ve organize sanayi bölgesi olan İzmir Aliağa'ya Hilton oteli yapılacak.

Hampton by Hilton İzmir Aliağa'ya geliyor!

İzmir Aliağa bölgesinde yükselecek olan Hampton by Hilton otel projesi 3 yıldızlı olacak. Hampton by Hilton İzmir projesi 121 odalı 242 yataklı olarak tasarlandı...

İzmir Aliağa Camisi restore ediliyor!

İzmir’in en eski camilerinden biri olan ve Gedizli Ali Ağa tarafından 1672 yılında yaptırılan Aliağa Camisi restore ediliyor. Vali Toprak, bu ata yadigarı ve önemli tarihi değeri ayağa kaldırmanın ve yeniden işlevsel hale getirilmesinin çok önemli olduğun

Aliağa Limanları Türkiye'nin yükselen değeri!

Alsancak Limanı'nın sadece yolcu limanı olarak mı kalacağı yoksa revize edilerek kapasitesinin büyütüleceği mi tartışılırken, Aliağa limanlarındaki yükseliş devam ediyor.Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka konuyu değerlendirdi.

aliağa osb Haberi

aliağa osb

Türkiye’nin en büyük organize sanayi bölgelerinden olan ve tamamlanan alt yapısı ile son dönemde yatırımcıların ilgi odağı olan Aliağa Organize Sanayi Bölgesi’nin, (ALOSBİ) hedefi ihracatını 10 milyar dolara istihdamını 60 bin kişiye çıkarmak. Kısa süre önce Haluk Tezcan’ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu bölge, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. 


Son olarak geçtiğimiz hafta Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin katılımı ile Ege Bal Fabrikası’nın açılışının gerçekleştiği ALOSBİ’nin dünyanın en modern altyapısına sahip bir OSB olduğuna dikkat çeken Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Tezcan, “ALOSBİ, ideal bir yatırım ortamı olmakta birlikte bölgenin geleceği için de doğru bir adres” dedi.


Sadece İzmir ve Ege’nin değil, Türkiye’nin gözbebeği bir organize sanayi bölgesinde olmanın avantajlarını yaşadıklarını kaydeden Tezcan, “Lider, ekonomik, modern, çözüm odaklı, dinamik, planlı yapılanma ile dünya ile...