29 / 03 / 2024

alişan buse varol ev

alişan buse varol ev

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülene Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, ev aldı haberlerine açıklık getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fiyat indirimi çağırına İSTİB Başkanı Ali Kopuz'dan destek!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın yaptığı fiyatlarda indirim çağrısına destek verdi.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Alişan Arıkan hangi okuldan mezun oldu? Hangi alanlarda görev yaptı? Alişan Arıkan nereli?

Arsan Tekstil Ticaret ve Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Alişan Arıkan kimdir? Nerede doğru? Nereden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? İşte Alişan Arıkan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalabiliriz! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, her an Marmara depremiyle karşı karşıya kalınabileceğini vurguyarak, depreme karşı birlik olma çağrısında bulundu. İşte Ali Kurt'un o açıklamaları...

İlayda Alişan Beykoz'a yerleşti!

Önceki sezon ekranlara gelen Masumiyet dizisiyle büyük üne kavuşan ve birlikte olduğu Serkay Tütüncü'den kısa bir süre önce ayrılan oyuncu İlayda Alişan evini değiştirdi. Daha önce Kavacık'ta oturan Alişan Beykoz'a yerleşti. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli’de  60 bin TL sermaye bedeli ile Fikri      Alişan tarafından kuruldu.

Ali Öztunç: Fay yasası bir an önce gündeme gelmeli!

İzmir'de yaşanan depreme ilişkin açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, fay yasasının bir an önce gündeme gelmesi gerektiğini dile getirdi. 

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Grup Otomotiv İnşaat Reklam Ajansı Nakliyat Orman Ürünleri Temiz. Ve San. Tic. Ltd. Şti. bugün Bakırköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Alişan Demiral tarafından kuruldu.

Alişan: Büyük evde oturuyorsam kime ne!

Türkiye’nin en popüler çiftleri arasında yer alan Alişan ve Buse Varol, sosyal medyada yaşadıklarına isyan ederek, "Büyük evde oturuyorsam kime ne" dedi.

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Alişan ‘Ev alacağım borç verir misin?’ diyen hayranına sitem etti!

Ünlü şarkıcı Alişan, bir hayranından gelen “Ev alacağım, 500 bin lira borç verir misin? Aylık 1.200 lira taksitle borcumu öderim” mesajına sitem etti. 

Alişan Nişantaşı’ndaki dükkanını kapattı!

Alişan babası için Nişantaşı’nda açtığı dönerci dükkanını, mal sahibinin kiraya ekstra zam yapmak istemesinin ardından kapattı.

Payam Orman Ürünleri İnşaat Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Payam Orman Ürünleri İnşaat Temizlik Gıda Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Anıl Payam tarafından kuruldu.

alişan buse varol ev Haberi

alişan buse varol ev

Şarkıcı Alişan ile 6 Mayıs tarihinde evlendiği oyuncu eşi Buse Varol, bir mobilya markasının reklam yüzü olmuştu. Geçtiğimiz gün çiftin reklamdan 2 yıllık anlaşma karşılığında 2 milyon lira kazandığı ve bu parayla İstanbul-Başakşehir'den 2 daire alarak yatırım yaptığı haberleri gündeme geldi.

HaberTürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen ikili, çıkan haberler karşısında sessizliğini bozarak “Çıkan haberler doğru değil. Reklamdan iyi para kazandık ama ev almadık”...