27 / 04 / 2024

almanya ford

almanya ford

Ford marka araçların satışına ve üretimine yasak kararı geldi. Ford söz konusu yasakla ilgili açıklama yaptı. Üretim ve yasak kararı kısa süre içinde uygulamaya girecek. Volkswagen de benzer bir yasaktan son anda kurtuldu. İşte detaylar...

Türk turizmcileri rotayı Almanya'ya çevirdi!

Rusya'da yaşanan Ruble krizi turizmciyi Alman pazarına yöneltti. Geçtiğimiz sezon Antalya'ya gelen turist sıralamasında tahta oturan Ruslar ruble krizinden etkilendi. Türk turizmci de ikinci büyük pazar olan rotayı Almanya'ya çevirdi.

Ford Otosan Sancaktepe fabrikası 29 Nisan'da açılıyor!

Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük Ar-Ge merkezini hayata geçiren Ford Otosan, bu alandaki iddiasını artırdı. Ford Otosan Genel Müdürü Yenigün, “Beyaz kağıttan bir araç yapıp üretebilecek tek firmayız” diyor..

Almanya'da büyük şehirlerde kiralık ev bulmanın püf noktaları!

Almanya’da büyük şehirlerde kiralık daire bulmak önemli bir sorun haline geldi. Pek çok kişinin muzdarip olduğu bu konuyu araştırdık ve ev ararken nelere dikkat edilmesi gerektiğini tespit etti. İşte Almanya’da kiralık ev bulmanın püf noktaları…

Sağlık Bakanlığı Almanya'da hastane açacak!

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, iki - üç ay içinde Almanya'da açacakları hastaneyle Avrupa'daki Türk vatandaşlarına sağlık hizmeti sunacaklarını bildirdi.

Almanya'da emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı!

ALMAN Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya'da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Alman inşaat ve emlak piyasası son 10 yılın en üst seviyesine çıktı.

Almanya'da en çok Çinliler gayrimenkul satın alıyor!

Alman Federal İstatistik Dairesi 2014 yılı içinde Almanya’da en çok mülk satın alanların başında Çinlilerin geldiğini açıkladı. Almanya’da emlak satanlar arasında Güney Koreliler ve Singapurluların da yer aldığı belirtildi.

Almanya'da inşaat sektörü uçuşa geçti!

Göçmen sayısının artması ve düşük faizler Almanya'daki inşaat sektöründe patlama yaşanmasına yol açtı. Uzmanlar, 2015 yılında da yeni yapılacak ev sayısının 206 bine ulaşmasını bekliyor.

Almanya'da kiralık ev sıkıntısı artıyor!

Almanya'nın birçok büyük şehrinde olduğu gibi; başta eyalet başkenti Stuttgart'ta olmak üzere Baden Württemberg'in büyük şehirlerinde uygun kiralı konut sıkıntısı her geçen gün artıyor.

MASTOB Almanya'da turizm fuarına katılacak!

Almanya ve İsviçre'de turizm fuarlarına katılan Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan fuarda tanıtım çalışmalarına devam ediyor..

Almanya dünyanın en fazla dış ticaret fazlası veren ülkesi!

Almanya geçtiğimiz yılı rekor düzeyde dış ticaret fazlasıyla kapattı. İfo Enstitüsü verilerine göre, Almanya‘nın 2014 yılı içerisinde dış ticaret fazlası 30 milyar artarak 220 milyar euroya (285 milyar dolar) ulaştı.

Tarkan Almanya'da ev aldı!

Tarkan, Almanya'da doğduğu kasaba olan Alzey yakınlarında bir ev aldı. Tarkan, zaman zaman gittiği bu evde eski günlerini yad ediyor. İddia, yazar Pakize Suda'ya ait...

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

almanya ford Haberi

almanya ford

Almanya'da mahkeme, kablosuz teknoloji patentlerinin ihlaliyle ilgili bir dava kapsamında internet bağlantısı özelliği olan Ford otomobillerine ülke çapında satış ve üretim yasağı getirdi.

Münih Bölge mahkemesi, Japonya'nın ulusal patent lisanslama firması IP Bridge tarafından 4G mobil iletişim patentlerinin 8 sahibi adına açtığı davayı karara bağladı.Mahkeme, Ford'un kablosuz teknoloji patentlerinin sahibi davacılarla bir anlaşmaya varmaması halinde Almanya'da araç satamayacağına veya üretemeyeceğine karar verdi.

TEMYİZ EDİLMEZSE 2 HAFTA İÇİN UYGULAMAYA ALINACAK

Ford'un davacılarla bir anlaşmaya varamaması durumunda temyize tabi olan karar iki hafta içinde uygulanabilecek.

ABD merkezli otomobil üreticisi Ford, konuya ilişkin açıklamasında, davanın nedenin uzun süreli evrim (LTE) ağları için standart temel patentlerin lisanslanması olduğunu belirtti.

Açıklamada, Alman mahkemesinin yazılı kararı henüz alınmadığı için bir değerlendirme yapılmayacağı aktarıldı.

Alman otomobil üreticisi...