26 / 04 / 2024

Almanya israil ek konut

Almanya israil ek konut

Almanya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimlerine yeni konutlar inşa etme kararından endişeli olduklarını açıkladılar.

Bu fırsatı kaçırmayın! Opel faizsiz kredi kampanyası başlattı! Üstelik o meslek sahiblerine ek indirim var!

Dünyanın en büyük otomotiv üreticilerinden Almanya merkezli Opel, Türkiye genelinde hem binek hem de ticari araçlar için kampanya yaptığını duyurdu. Üstelik bazı meslek gruplarına ek özel indirimler de var. İşte bu sıralar bir araç alacaklar için kaçırılmayacak fırsatın detayları…

Almanya'dan İsrail'e 'Doğu Kudüs ve Batı Şeria'daki yeni yerleşimlerin inşasını durdurun' çağrısı!

Almanya, İsrail yönetimine Batı Şeria ve Doğu Kudüs'teki yeni yerleşim yerlerinin inşasının durdurulması çağrısı yaptı.

Avrupa ülkeleri İsrail'e ek konut inşaatından vazgeçmesi için çağrıda bulundu!

Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyinin (BMGK) üyeleri Almanya, Fransa, Belçika ve Estonya ile konseye gelecek sene katılacak Norveç ve İrlanda, İsrail'e Doğu Kudüs’teki ek  konut inşası planından vazgeçmesi için çağrıda bulundu.

Almanya, İsrail'in Doğu Kudüs'te yasa dışı yeni konut inşa planından vazgeçmesini istedi!

Almanya, İsrail'in işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Givat Hamatos yasa dışı Yahudi yerleşim birimine ek konut inşası planından vazgeçmesi çağrısı yaptı.

Almanya ekonomisi dördüncü çeyrekte büyüme kaydetmedi!

Almanya ekonomisi 2019 yılının son çeyreğinde zayıf seyrini sürdürdü. Mevcut belirsizliklere ek olarak ortaya çıkan yeni koronavirüs salgını 2020 görünümünü de olumsuz etkiliyor...

Almanya Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşası onayına tepki!

İsrail'in Batı Şeria'daki yasa dışı Yahudi yerleşim birimlerinde inşaa edilecek yeni konutlara onay vermesine Almanya tepki gösterdi...

İsrail, Batı Şeria'da 4 bin 500 ek konut inşa edecek!

İsrail hükümeti, işgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli yerlerinde bulunan Yahudi yerleşim birimlerine 4 bin 500 ek konut inşa edeceğini açıkladı.

Rusya'dan İsrail'in ek konut inşa planına tepki!

Rusya Dışişleri Bakanlığı İsrail’in ek konut inşa planına tepki gösterdi. Bakanlık, "İsrail’in yerleşim faaliyetlerini sürdürmesinin, Filistin-İsrail sorununa iki devletli çözüm getirme olasılığını baltaladığı, Ortadoğu’da adil ve güvenilir bir barışa ulaşma şansını azalttığı açıktır.” dedi.

Almanya'dan İsrail'in ek konut inşası planına tepki!

Almanya Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da Yahudi yerleşim birimlerine yeni konutlar inşa etme kararından endişeli olduklarını açıkladılar.

AB'den İsrail'in ek konut inşası planına tepki!

Avrupa Birliğince (AB), İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'daki bazı bölgelerde yer alan Yahudi yerleşim birimlerine yüzlerce ek konut ekleme planına tepki gösterdiler.

Almanya, İsrail'in yeni yerleşim inşa etme kararında endişeli!

Almanya Dışişleri Bakanlığı İsrail'in Batı Şeria'da yeni yerleşim birimleri inşa etme kararını büyük bir endişeyle karşıladığını duyurdu.

Turizmcinin yeni gözdesi termal yatırımlar oldu!

Termal turizm, Almanya, İtalya, Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin turizmine çok olumlu katkı sağlayan bir turizm çeşidi. Son dönemde yerli ve yabancı turizm talebindeki artış ile birlikte termal sahasındaki yatırımcı sayısı da hızlı bir artış eğilimine girdi

DHL, Almanya'daki merkezine ek depolama alanı inşa ediyor!

Uluslararası lojistik ve hızlı hava taşımacılığı sektöründe faaliyet gösteren DHL Express, artan gönderi hacmini dikkate alarak Almanya'nın Leipzig şehrindeki Avrupa Aktarma Merkezi'nin kapasitesini 2 katına çıkarıyor...

Almanya israil ek konut Haberi

Almanya israil ek konut


Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre;  İsrail'in işgal altındaki Batı Şeria'da yeni konutlar inşa etme sürecinden endişe duyduklarını belirttiler. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre şunlar aktarıldı, özellikle 1967 sınırından uzak yerleşim yerlerinde yeni konutların yüksek oranda olması ve Filistin'deki özel arazilere illegal bir şekilde dış karakol noktaları oluşturarak bunu meşrulaştırma çabalarının endişe verici olduğu söylendi. 

Ortadoğu barış sürecinin geleceğiyle ilgili meşru soruların olduğu bir ortamda, her iki tarafa özel sükunet çağrısında bulundukları belirtilen açıklamada, tek taraflı doğrular ortaya koyanların gelecekteki müzakereleri daha da zorlaştıracağı uyarısı yaptılar. .