20 / 04 / 2024

almanya Stuttgart istikbal

almanya Stuttgart istikbal

Boydak Holding’e ait İstikbal Mobilya, Ludwigshafen’den ve Nürnberg’den sonra Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açıldı. İstikbal, 2014 yılı sonuna kadar Almanya’daki mağaza sayısını ona çıkarmayı hedefliyor...

Almanya'nın Stuttgart 21 projesinde çalışan inşaat işçileri koronavirüse yakalandı!

Almanya basını, Stuttgart 21 isimli projede çalıştırılması amacıyla Türkiye’den getirilen ve salgına rağmen çalıştırılan işçiler arasında koronavirüse yakalananlar olduğu ortaya çıktı.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Taca İnşaat, Stuttgart’ta AVM inşa edecek!

Taca İnşaat yurtdışına yöneldi. Almanya’nın otomotiv ağırlıklı önde gelen sanayi bölgelerinden Stuttgart kentinde 160 milyon Euro yatırımla kurulacak alışveriş merkezinde Türk markaları satılacak.

Almanya Ransbach-Baumbach Camisi açıldı!

Almanya'da Mainz bölgesinde faaliyet göstermekte olan 2012 yılının Haziran ayında temeli atılan Ransbach-Baumbach DİTİB Yeni Camisi törenle ibadete açıldı.

Bosch Almanya'da Ar-Ge merkezi açtı!

Almanya'nın Renningen şehrinde 310 milyon euro yatırım yaparak bin 700 yaratıcı beyni bir araya getiren Bosch'un Ar-Ge merkezini Almanya Başbakanı Angela Merkel açtı.

ÇTSO üyelerini Almanya'ya götürdü!

ÇTSO, Yapı ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerini 9-11 Ekini 2015 tarihleri arasında Almanya-Hannover'e götürdü.

Almanya'da kentsel dönüşüm süreci!

Yenişehir Gündem Gazetesi köşe yazarı Ziya Güney bugünki yazısında Almanya'da kentsel dönüşümü anlattı. İşte o yazı...

Almanya'da 2014'te 915 bin şirket kuruldu!

Almanya'da geçen yıl 915 bin şirket kurulduğu, son üç yılda kurulan 2,5 milyon şirketin ise yüzde 17'siııin kapandığı açıklandı.

Almanya'daki 365 metrelik asma köprü açıldı!

İnşaatı tamamlanan ve Almanya'nın Morsdorf ve Lüksemburg sınırındaki Sosberg kentlerini birbirine bağlayan dev asma köprüden, ilk ziyaretçiler geçti.

Almanya'da başkonsolosluklar için yeni arsalar temin ediliyor!

Ahmet Davutoğlu, Almanya ziyaretinde ülkede görevli Türkiye'nin başkonsoloslarıyla bir araya geldi. Davutoğlu, yeni bina yapımı, restorasyon ve yeni arsalar temin edilerek fiziki mekanların geliştirilmesine, güzelleştirilmesine devam ettiklerini bildirdi.

Almanya'daki gurbetçilerin Türkiye'den konut alımları arttı!

1960'lı yıllarda 'Almanya acı vatan' diyerek giden Türkler'in torunları artık dönüyor. Alman ekonomisinde 2000'li yıllardan itibaren başlayan ekonomik sıkıntılar ve Alman hükümetinin Türkler'i göçe zorlayan politikaları, tersine göç başlattı.

Almanya Bayreuth'ta Tekirdağ Meydanı açılacak!

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa’nın kardeş şehri Almanya’nın Bayreuth şehrinde 'Tekirdağ Meydanı' açılacak. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Bayreuth şehrinde açılacak ’Tekirdağ Meydanı’ açılışını yapmak üzere Almanya’ya gidiyor.

Almanya’da 100 yıllık caminin kalıntıları bulundu!

Berlin Hür Üniversitesi Arkeoloji Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Reinhard Bernbeck, 100 yıl önce inşa edilen Almanya’nın Wündsdorf kentindeki caminin 1930 veya 1931 yılında sistematik şekilde yıkıldığını söyledi.

almanya Stuttgart istikbal Haberi

almanya Stuttgart istikbal


Boydak Holding’e ait İstikbal Mobilya, Ludwigshafen’den ve Nürnberg’den sonra Almanya’daki en büyük mağazasını Stuttgart’ta açıldı. İstikbal, 2014 yılı sonuna kadar Almanya’daki mağaza sayısını ona çıkarmayı hedefliyor. İstikbal, önemli bir ihracat destinasyonu olan Almanya’da Frankfurt, Hamburg ve Berlin başta olmak üzere büyük şehirlerde mağazalar açacak.


Avrupa’nın sayılı mobilya üreticilerinden Boydak Holding markası İstikbal, Almanya’daki beşinci mağazasını Stuttgart’ta açtı. Stuttgart mağazası ile birlikte dünya genelinde yurtdışı mağaza sayısı 300’ü geçen İstikbal, Almanya’daki mağazacılık faaliyetlerine de hız verdi. İstikbal’in hedefi 2014 sonuna kadar Almanya’da on mağazaya ulaşmak.


Şıklıktan vazgeçmeyen ve evlerini konforlu birer yaşam alanına dönüştürmek isteyenler için Türkiye’de ve yurtdışındaki binden fazla mağazasıyla faaliyet gösteren İstikbal Mobilya’nın bir dünya markası olma hedefiyle Almanya’da yoluna devam ettiğini belirten Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf...