26 / 04 / 2024

Alsancak Stadı izmir

Alsancak Stadı izmir

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Alsancak Stadı arazisinin imar planı işlendi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, Altay 1914 Taraftarlar Derneği'nin Kıbrıs Şehitleri Caddesi'nde düzenlediği taraftar gecesinde Alsancak Stadı konusunda camiaya müjde verdi.

Alsancak Stadı'nın bazı noktalarında derin çatlaklar oluştu!

Alsancak Stadı'nda Altay, Karşıyaka, Göztepe ve Altınordu'nun ortak girişimi, Futbol Federasyonu'nun da katkısıyla başlayan zemin yenileme çalışmaları devam ederken, depremde yıkılma riski taşıyan tribünler unutuldu...

Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, yenileme çalışmaları başlatılan Alsancak Stadı'nda incelemelerde bulundu. Alsancak Stadı'nda yenileme çalışmaları başladı...

Alsancak Mustafa Denizli Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İzmir'de depreme dayanıksız olduğu için yıkılan ve sonrasında yeniden inşa edilen Mustafa Denizli Alsancak Stadı'nın açılışını gerçekleştirdi.

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Altınordu’dan Alsancak Stadı için talep!

Altınordu Spor Kulübü Derneği, 2015 yıkılıp yeniden inşa edilen Alsancak Stadı'nda kullanım hakkını olduğunu dile getirerek  toplantı düzenledi. 

Altınordu Alsancak Stadı kullanım hakkı için ilan verdi!

İzmir'de çürük olduğu için 7 yıl önce kapatılıp yıkıldıktan sonra Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yerinde inşa edilen yapılan Alsancak Stadı'nda hakkı olduğunu söyleyen Altınordu, gazetelere ilan vererek stadın yarısını istedi. 

Alsancak Stadı 6 Kasım'da açılıyor!

İzmirli futbolseverlerin merakla beklediği Alsancak Stadı 6 Kasım 2021 tarihinde açılacak...

İzmir Alsancak Stadı 30 Ekim'de açılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı, İzmir Alsancak Stadı'na ilişkin dikkat çeken açıklamalar yaptı. Açıklamada stadın açılış tarihi olarak 30 Ekim işaret edildi.

Alsancak Stadı'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kasapoğlu, İzmir programı çerçevesinde çeşitli ilçelerde inşa edilecek gençlik ve spor yatırımlarıyla ilgili İzmir İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen protokol imza törenine katıldı.

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı'nda geri sayım başladı!

İzmirli futbolseverlerin yıllar boyunca büyük hasretle beklediği Alsancak Stadı’nda sona gelindi. Statta ikmal ihalesi bekleniyor.

Alsancak Stadı'nın inşaatında son durum ne?

TFF 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da icra kurulu başkanı Barış Orhunbilge ile teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun da bulunduğu heyet, Alsancak Stassı

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı mecliste!

İzmir Alsancak Stadı'nın yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alsancak Stadı 2020-2021 sezonuna yetiştirilmeye çalışılıyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı yaptığı açıklamada Alsancak Stadı'ndaki inşaat çalışmalarının yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına rağmen kontrollü şekilde devam ettiğini belirtti.

Göztepe Stadı 2020'de, Alsancak Stadı 2021'de açılacak!

İzmir'in yıllardır büyük bir özlemle beklediği Göztepe ve Alsancak Stadı'nın inşaatlarında yol yarılanırken, futbolseverleri yeni tesislerin ne zaman açılacağıyla ilgili büyük bir heyacan yaşanıyor.

Alsancak Stadı izmir Haberi

Alsancak Stadı izmir

Emektar stadın yıkılmasından sonraki sürecin ilk etapta yavaş işlemesinin, tesisin eski bir imar planı içinde yer almasından kaynaklandığını kaydeden Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu “Büyükşehir Belediyesi’nin stat arazisi içindeki hissesini bedelsiz devretmesiyle tıkınıklık giderilirken, Büyükşehir ve Konak Belediye Meclislerinin imar değişikliği kararları ile süreç iyice hız kazanmıştır. İmar planı değişikliğinin İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından onaylanması en önemli adımlardan biri olmuştur” dedi. Ankara’ya yaptıkları ziyaretler ve kent yönetiminin anlayışlı yaklaşımı ile 4 aylık sürede ihale aşamasına gelindiğini hatırlatan Ekmekçioğlu, böylelikle stadın yerine AVM yapılacağı iddialarının da boşa çıktığını vurguladı.


Başkan Ekmekçioğlu, “Alsancak Stadı’nın Altay camiası için kırmızı çizgi olduğunu her platformda kararlı bir şekilde ifade ettik. Gelinen son noktada, proje, tüm onayların ardından 1 aylık askı sürecine...