24 / 04 / 2024

Altıeylül emlak vergisi ödeme

Altıeylül emlak vergisi ödeme

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Tarihi Altıeylül Ortaokulu’nu yıkma planı Danıştay’a takıldı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Edip Uğur’un döneminde imar planı değişikliğiyle tarihi Altıeylül Ortaokulu’nun yıkılmasına ve buranın ticari alan gösterilmesine karşı 6 sene önce açılan davada, Danıştay'dan iyi haber geldi. Yüksek Mahkeme, söz konusu okulun yıkılamayacağına hükmetti.

Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı?

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde evleri yıkılan ya da ağır hasar alan hak sahipleri emlak vergisi alınıp alınmayacağını sorguluyor. Peki, Deprem bölgesinde bu yıl emlak vergisi alınacak mı? İşte detaylar...

Tapu sahipleri dikkat! 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren emlak vergisinin ilk taksiti mart ayından mayıs sonuna kadar ödenebiliyor. Peki 2023 yılı Emlak Vergisi hangi değer üzerinden ödenecek?

TOKİ Balıkesir Altıeylül’de 3 bin 750 konut inşa edecek! Tüm detaylarıyla TOKİ Balıkesir!

Türkiye’nin aylardır merakla beklediği TOKİ Balıkesir 2022 sosyal konut projesinin tüm detayları belli oldu. Peki, TOKİ Balıkesir Altıeylül projesinde toplam kaç konut inşa edilecek? TOKİ Balıkesir Altıeylül 2022 hangi ilçelerde yapılacak?

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Balıkesir Altıeylül  parsellerinin değeri belli oldu. İşte Emlak Konut GYO'nun Balıkesir Altıeylül parsellerinin değeri...

Balıkesir Altıeylül'de 15.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 2. İcra Dairesi, Balıkesir Altıeylül'de yer alan fabrikayı 15 milyon 672 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Balıkesir Altıeylül projesi bugün ihaleye çıkıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül projesinde yer alan 726 adet konutun ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa 570 konut ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 506 konut ihalesi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa'da 506 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 558 konut ve 25 dükkan ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Balıkesir Altıeylül'de 558 adet konut ve 25 adet dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Balıkesir Altıeylül'e 558 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül 558 konut projesinin ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 570 konut ihalesi 20 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Balıkesir Altıeylül Gaziosmanpaşa Mahallesi projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Balıkesir Altıeylül 726 konut ihalesi 23 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Balıkesir Altıeylül 726 konut ihalesini 23 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Altıeylül emlak vergisi ödeme Haberi

Altıeylül emlak vergisi ödeme

Bina, arsa, arazi gibi gayrimenkul sahibi vatandaşların her yıl iki taksit şeklinde (Mayıs-Kasım) ödemeleri gereken emlak vergisi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay son buluyor.

Bolgegundem .com'da yer verilen habere göre, konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, 'Vatandaşlarımız belediyemize gelerek 2'si 3. Katta 1'i zemin katta olmak üzere toplam 3 vezneden ödemelerini kredi kartı veya nakit olarak yapabilmektedirler. Ayrıca, Avlu ve 10 Burada alışveriş merkezlerin de açtığımız tahsilat noktalarında da vatandaşlarımızın 2019 yılı 1. Dönem taksitlerinin tahsilatını yapıyoruz, bir diğer tahsilat aracımız olan mobil aracımız ise Mayıs ayının son haftasında pazarlarda hizmet verecek' şeklinde konuştu.

Meral, 'Tüm tahsilat noktalarımızda emlak, çevre temizlik, ilan reklam vergileri ile evsel atık bertaraf ücretleri de alınmaktadır. Hemşehrilerimiz emlak...