24 / 04 / 2024

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizisinin çekildiği ev satıldı. ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki evin yeni sahibi 4 milyon 620 bin dolar veren kişi oldu.

Altın kısa vadede 2000 lira olacak! İslam Memiş açıkladı

Altın fiyatlarında flaş gelişme. Beklentilerin tersine rekora giden altın fiyatları için kritik tahmin geldi. Rekor seviyelere yükselen altında yükselişin devam edip etmeyeceği merak konusu. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 2000 lirayı işaret etti.

Gram altın fiyatları için şaşırtıcı tahmin: Altın kış uykusundan resmen uyandı, bakın bundan sonra neler olacak?

Mert Başaran, bir Emlak ve Yatırım Uzmanı olarak, gram altın fiyatlarıyla ilgili ilginç tahminlerde bulundu. İşte ayrıntılar...

Emtia Uzmanı açıkladı: ‘Ne altın ne dolar... Bu yılın sürprizini bu yatırım aracı yapacak!’

Emtia uzmanı Haluk İzzet Mutlu, bu yılın banko emtia ürünlerini sıralayıp, gümüşe göz kırptı: “Altın kötü olmaz. Fakat ne kadar iyi olur onu bilemeyiz. Lityum, rodyum ve nikel, önümüzdeki bir senenin gözdeleri. İki kriter gerçekleşirse gümüş kazanç ürünü olabilir.”

Altın kâhini duyurdu: Önemli gün geldi çattı!

Altın kâhini İslam Memiş, “Önemli gün geldi çattı!” adlı yazısında Fed’in ihtimallerini değerlendirdi. Memiş, Merkez Bankası’nın 50 baz puan faiz indirimini tercih etmesi halinde doların yukarı hareket etmesini beklediğini paylaştı.

Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi

Kadınlar gününe özel fırsatlar Atasay'da başladı. Hediye almak isteyenler Atasay fiyat listesini araştırıyor. Kadınlar günü hediyeniz Atasay'dan! Altın küpe, bileklik kaç TL? 6 Mart 2023 Atasay fiyat listesi.

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı! Hemen bu son dakika tahminine bakın!

Altının efendisi İslam Memiş'in yeni gram altın tahmini ağızları açık bıraktı... Hemen bu son dakika açıklamasına bakın...

En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? Küpe almak isteyenlere sevindiren haber geldi! Sembolgold 24 Şubat fiyat listesi

Küpe almak isteyenleri sevindiren haber Sembolgold'tan geldi! Sembolgold'ta tüm altın küpelerde yüzde 20 indirim devam ediyor. Peki En uygun altın küpe fiyatı ne kadar? 24 Şubat 2023 fiyat listesi.

Çocuk altın künye fiyatları ne kadar? Çocuk altın künye fiyatları kaç TL? Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi

Çocuklar için en değerli hediyeler arasında yer alan çocuk altın künye fiyatları merak ediliyor. Hem kız hem de erkek çocuklar için olan bu künyelerin fiyatları binlerce kişi tarafından araştırılıyor. İşte Atasay 27 Ocak 2023 fiyat listesi.

Enerjinizi yükseltecek kasım ayının taşı Citrine Atasay'da! Citrine altın takılar ne kadar? 28 Kasım 2022 fiyat listesi

Akrep burcunun taşı olan Citrine, Atasay ile buluştu. Rengini ve enerjisini güneşten alan bu taşlar enerjinizin yükselmesini sağlayacak. Peki Citrine altın küpe, yüzük ve kolye fiyatları ne kadar? İşte Atasay 28 Kasım 2022 fiyat listesi.

Mickey mouse ve minnie mouse altın küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta! İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi

Kız çocuklarının en çok sevdiği çizgi film karekteri olan Mickey mouse ve minnie mouse altın ile buluştu. Mickey mouse ve minnie mouse küpe, kolye ve yüzükler Koçak'ta satışa sunuldu. İşte Koçak 22 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim! Çeşit çeşit modeller! İşte Koçak altın 17 Kasım 2022 fiyat listesi

Tarzına tarz katmak isteyen bayanların en çok tercih ettiği kıkırdak küpelerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. Koçak altında çeşit çeşit satılan bu altın küpelerin model ve fiyatları merak ediliyor. Peki kıkırdak altın küpe fiyatları ne kadar? İşte 17 Kasım 2022 Koçak altın fiyat listesi.

En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 Elizi altın küpe fiyat listesi

Atın halka küpeler kadınların yapmış olduğu her kombine uyum sağlaması ile biliniyor. Altın halka küpe almak isteyenler ise en uygun fiyatlı olanı araştırıyor. Peki En uygun altın halka küpe fiyatı ne kadar? İşte Elizi fiyat listesi 9 Kasım 2022..

Altın çocuk küpeleri ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç TL? Sembolgold altın çocuk küpe fiyat listesi

Altın küpeler, kız cocukları için alınabilecek en güzel ve anlamlı hediyeler arasında yer alıyor. Peki altın çocuk küpe fiyatları ne kadar? Altın çocuk küpe fiyatları kaç lira? 7 Kasım 2022 Sembolgold fiyat listesi.

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev Haberi

Altın Kızlar dizisinin çekildiği ev

ABD'nin Los Angeles kentinin gözde bölgeleri arasında yer alan Brentwood'daki ve 1950'lerin tarzını yansıtan ev, 4 milyon 620 bin dolara satıldı. Efsane dizi 'Altın Kızlar'ın çekildiği tek katlı bu ev, geçtiğimiz temmuz ayında 2 milyon 999 bin dolara satışa çıkarılmıştı.

DOKUZ ALICI ADAYI TEKLİF VERDİ 

Hürriyet'te yer alan habere göre; dört yatak odası, dört banyosu bulunan ev için dokuz alıcı adayı teklif vermişti. Sonunda 4 milyon 620 bin dolar veren kişi evin yeni sahibi olarak açıklandı.

ROSE, BLANCE, DOROTHY VE SOPHIA'NIN EVİ 

Golden Girls (Altın Kızlar) adlı dizide senaryosuna göre bu ev Miami'de bulunuyordu. Dizinin kahramanları Rose, Blanche, Dorothy ve Sophia bu evde yaşıyordu.

BİR BENZERİ DE İNŞA EDİLDİ 

Dizinin ilk bölümleri bu evde çekilirken, ilerleyen zamanlarda Disney Stüdyoları'da bir benzeri inşa edildi...