28 / 03 / 2024

Altındağ Belediyesi ruhsat rekor

Altındağ Belediyesi ruhsat rekor

Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. 2003 yılında 68 olan ruhsat sayısı, 2009'a gelindiğinde 450'ye çıkıyor.

Başkentte 2 arsa satılıyor! Altındağ Belediyesi duyurdu: Arsa alıp yatırım yapmak isteyenler hemen bakın!

Ankara Altındağ Belediyesi, Ankara ili, Altındağ ilçesi, Kale ve Karacaören mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Altındağ'da yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Fiyatları ne kadar? 

Altındağ Belediyesi'nden 33.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaatı işi ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Hacettepe (Şükriye) Mahallesi'nde bulunan kat karşılığı yaptırılacak olan konut inşaatı işi 33 milyon 820 bin 46 TL'ye ihale ediliyor. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Altındağ Belediyesi'nden konut taksitlerine 3 ay erteleme!

Çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi tarafından koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye yapılan konut taksit ödemeleri 3 ay boyunca ertelendi.

Altındağ Belediyesi'nden inşaat sektörüne destek!

İlçedeki çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yatırımcıların önünü açan Altındağ Belediyesi, aldığı bu kararın süresini uzattı.

Altındağ Belediyesi'nden 15.8 milyon TL'ye satılık 77 gayrimenkul!

Altındağ Belediyesi, 12 mahallesinde yer alan 77 gayrimenkuldeki hissesini ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Altındağ Belediyesi'nden örnek dönüşüm kararı!

Çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi, Türkiye'deki tüm yerel yönetimler arasında bir ilke imza atarak yatırımcıların ve yatırımların önünü açacak bir karara imza attı.

Altındağ Belediyesi'nden Gagavuzya'ya huzurevi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Gagavuzya'da yeni bir huzur evi inşa ediyor.

Altındağ Belediyesi Gültepe'de öğrenci yurdu yaptırıyor!

Altındağ Belediyesi, Gültepe Mahallesi sınırları içerisindeki alanda dükkan + sosyokültürel tesis (Öğrenci Yurdu) yaptırıyor. İnşaat işi için ihale 7 Mart'ta yapılacak..

Altındağ Belediyesi'nden 73 milyon TL'lik inşaat ihalesi!

Altındağ Belediyesi tarafından Ankara ili, Altındağ ilçesi, Sakarya Mahallesinde bulunan, mülkiyeti Altındağ Belediyesine ait Konut + Dükkan İnşaatı işi 7 Şubat'ta ihale edilecek. İnşaat işi için muhammen bedel 73 milyon 194 bin TL olarak belirlendi..

Altındağ Belediyesi, Bosnalı başkanlara dönüşümü anlattı!

Altındağ Belediyesi, Bosna Hersek'ten gelen belediye başkanları heyetine kentsel dönüşüm tecrübelerini aktardı.

Altındağ Belediyesi’nden Gagavuzya’ya kültür merkezi!

Daha önce Bosna Hersek’in Visoko kentine bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi şimdi de Gagavuzya Özerk Cumhuriyeti’nde kültür merkezi inşa ediyor.

Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu meclisten geçti!

Altındağ Belediyesi, Nisan ayı meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Altındağ Belediyesi 2016 yılı faaliyet raporu da kabul edildi.

Altındağ Belediyesi ruhsat rekor Haberi

Altındağ Belediyesi ruhsat rekor

Kentsel dönüşüm adına attığı adımlarla vatandaştan tam not alan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçenin daha modern bir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyor. 2003 yılında 68 olan ruhsat sayısı, 2009'a gelindiğinde 450'ye çıkıyor. 


Bu sayı, her yıl artarak 2014 yılına gelindiğinde neredeyse 2 katına çıktı. 2010 yılında 525 inşaat ruhsatı, 2011 yılında 699 inşaat ruhsatı verildi. 2012 yılında verilen inşaat ruhsat sayısı ise 656 oldu. 2013 yılında 750 inşaat ruhsatı veren Altındağ Belediyesi, 2014 yılında yine bir rekora imza attı. 2014 yılında 850 inşaat ruhsatı verildi. 


Altındağ Belediyesi'nin bir yılda verdiği ruhsat sayısı her yıl önceki yıllara göre artarken, rakamlar Altındağ'daki yapılaşmanın hızını ortaya koyuyor. Sağlıklı şekilde hazırlanan ve uygulanan imar çalışmaları sonrasında, inşaat ruhsatı sayısında da artış yaşanıyor. 2014...