26 / 04 / 2024

Altındağ yolları yenileniyor

Altındağ yolları yenileniyor

Her yıl ortalama 90 bin ton civarından asfalt döken yetkililer, Çamlık, Beşikkaya, Gültepe, Önder, Hacılar, Alemdağ, F. Çelik, Doğu, Başpınar, Karapürçek, Ali Ersoy, Şükriye, Sakarya mahallelerinde çalışmalar yaptı.

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.

Altındağ’da 380 kilometre yeni yol açıldı!

Altındağ’da kentsel dönüşüm çalışmalarına son sürat devam eden Altındağ Belediyesi yeni yollar da açıyor.

Altındağ Gültepe Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Altındağ Belediyesi, 2005 yılından bu yana “Ankara’nın Teksas’ı” olarak bilinen Çinçin Mahallesi’nde büyük bir dönüşüm gerçekleştirdi. Gecekonduları temizlenen, yolları açılan mahallede Altındağ Belediyesi tesislerinin de hizmete girmesiyle, bölge bambaşka bir görünüme kavuştu.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Altındağ'a yeni kültür merkezi!

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor

Altındağ'ın köy yollarına 15 bin ton asfalt!

Gece demokrasi nöbetinde, gündüzleri ise görevinin başında çalışmalarına devam eden Altındağ Belediyesi, yaz başında başladığı asfalt çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

İzmit'te park yolları yenileniyor!

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentteki parkları yeniliyor. İlçe genelinde tüm park ve bahçelerde yürütülen çalışmalar kapsamında park yolları yenileniyor, çiçeklendirme, bitkilendirme çalışmaları yapılıyor.

Altındağ'da 8 metrelik yol 30 metreye genişletildi!

Altındağ Belediyesi, bozuk ve dar yolları da genişleterek büyük bulvarlara dönüştürüyor.Eskiden iki aracın yan yana geçemediği, 8 metre genişliğindeki virajlı ve bozuk yol, 30 metreye genişletilerek trafik akışına daha uygun hale getirildi.

Altındağ Belediyesi’nden Çinçin’e dev tesis!

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin’de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor.

Altındağ’ın yolları onarılıyor!

Yıpranan yollara bakım, onarım ve asfalt çalışması gerçekleştiren Altındağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde gerçekleştireceği çalışmalarına Aydınlıkevler Mahallesi’nden başladı.

Altındağ'da imar planı tamamlanan mahalleler açılıyor!

Altındağ'da Hem yeni yollar açan, hem de 2 arabanın bile yan yana geçmekte zorlandığı caddelerde yol genişletme çalışmalarını sürdüren belediye, 1 yılda 17 km daha yol açarak, bölgedeki yapılaşmayı hızlandırdı.

Altındağ'da yol çalışmaları devam ediyor!

VATANDAŞA hizmeti bir ilke haline getiren Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, ilçeye yeni yollar kazandırmaya devam ediyor.

Altındağ'da asfalt çalışmasıyla sokaklar yenileniyor!

Altındağ Belediyesi, ilçe genelinde başlattığı geniş çaplı asfalt çalışmasıyla sokakları yeniliyor. Asfalt bakım onarım çalışması yapan ekipler, vatandaştan da tam not aldı.

Altındağ yolları yenileniyor Haberi

Altındağ yolları yenileniyor

Altındağ Belediyesi, imar planı tamamlanan mahallelerde yürüttüğü çalışmalarla 2013 yılına kadar 260 km yeni yol açtı. 

Yetkililer 2005'ten bugüne 750 bin ton asfalt dökerek rekora ulaştı. Her yıl ortalama 90 bin ton civarından asfalt döken yetkililer, Çamlık, Beşikkaya, Gültepe, Önder, Hacılar, Alemdağ, F. Çelik, Doğu, Başpınar, Karapürçek, Ali Ersoy, Şükriye, Sakarya mahallelerinde çalışmalar yaptı. 

2005 yılından beri asfaltın yanı sıra tretuvar ve bordür çalışmalarına da ağırlık veren Altındağ Belediyesi, 8 yılda 700 bin 205 metrekare tretuvar, 470 bin metretül de bordür döşedi. Sadece 2012 yılında, 68 bin metre bordür ve 100 bin metrekare tretuvar döşenirken, 2013 yılının ilk 6 ayında 30 bin metrekare tretuvar, 30 metretül de bordür döşendi. 

Başkan Tiryaki, Altındağ'ın her mahallesinde tüm yolların hızla asfaltlandığını, eskiden iki arabanın zor...