24 / 04 / 2024

altındağa yeni kültür merkezi mi yapılacak

altındağa yeni kültür merkezi mi yapılacak

Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı.

İslam Memiş altında büyük planı açıkladı! Gram altın için rekor rakam göründü! Olmaz olmaz deme, geliyor!

Altın piyasası analisti İslan Memiş altında büyük planı açıklayarak, gram altın için rekor rakamı paylaştı. Hazır olun, geliyor...

Altında büyük tufanın tarihini açıklayan İslam Memiş bombayı patlattı: Elindekini kaptıran ayazda kalır

FED'in faiz kararları sonrası yükselen dolar karşısında baskılanan altın fiyatlarında sular ısınıyor. Piyasa uzmanı İslam Memiş, Altında büyük tufanın tarihini açıklayarak bombayı patlattı. 'Panik ile elindeki malı kaptıran ayazda kalır. Ucuza mal almak yok' dedi.

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Yatay mimari tarzında ve mahalle kültürünü yaşatacak projeleri yapacağız" dedi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Atatürk Kültür Merkezi 2021’de açılacak!

Pandemi nedeniyle yapımında bazı gecikmeler yaşanan Atatürk Kültür Merkezi 2021 yılında hizmete açılacak. Yeni yapılan çevre düzenlemesiyle AKM estetik bir bütünlüğe kavuşacak.

İbrahim Eren: Deprem riskinin azaltılmasında genel bir kültür değişimine ihtiyaç var!

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren yaptığı açıklamada "1999 yılından beri birileri televizyonda deprem anında ne yapacağımıza dair bilgiler verdi ancak risklerin azaltılması, kentsel dönüşüm ve diğer alanlarda genel bir kültür değişimine ihtiyaç var." diye konuştu.

Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatı hızla yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Gazipaşa'da inşa edilen kültür merkezi tamamlanıyor. Toplam 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip olan ve 5 bloktan meydana gelecek projede kaba inşaat çalışmaları tamamlanıyor.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

altındağa yeni kültür merkezi mi yapılacak Haberi

altındağa yeni kültür merkezi mi yapılacak


Ali Ersoy Mahallesi’nde bulunan, eskiyen ve sürekli tadilat isteyen 29 Ekim Kültür Merkezi’ni yıkan Altındağ Belediyesi, yepyeni ve modern kültür merkezinin inşaatını tamamladı. Hızla gelişen mahallenin ihtiyaçlarına cevap verecek nitelikte, daha büyük ve daha modern bir kültür merkezi inşa eden Altındağ Belediyesi, binanın iç dekorasyonunu tamamlamak için çalışıyor.


10 bin metrekarelik dev tesis


İçinde 500 kişilik konferans salonu ile birlikte kadınlar için dersliklerin, spor salonlarının, okuma salonlarının da bulunduğu tesisin inşaatı büyük bir hızla tamamlandı. Yaklaşık 10 bin metrekarelik alan üzerine kurulan yeni kültür merkezinin, son yıllarda hızla gelişen Ali Ersoy Mahallesi ve çevre mahallelere önemli bir katkı yapması bekleniyor.


Yeni merkez, iç dekorasyonu da tamamlandıktan sonra, faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek. 500 kişilik konferans salonunda pek çok farklı etkinliğin gerçekleştirilmesi hedeflenirken,...