20 / 04 / 2024

Altınok Öz dönüşüm toplantısı

Altınok Öz dönüşüm toplantısı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Murat Kurum: 2.5 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

İzmir depremi ile ilgili bir mesaj yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 2,5 milyon konutta ikamet eden 10 milyonu aşkın vatandaşımızın can ve mal güvenliğini teminat altına alacak dönüşümü başarıyla tamamladık" dedi.

Balıkesir Altıeylül'de kentsel dönüşüm zamanı!

2020 yılının başından bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ilgili konuşan Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, 1.Gündoğan Mahallesi, 2.Gündoğan Mahallesi, Yıldız Mahallesi ve Gaziosmanpaşa mahallelerine dönüşüm müjdesi verdi.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Üsküdar'da kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılan bina çöktü!

İstanbul Üsküdar’da kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Mimar Sinan Mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yenilenmek için boşaltılan bina çıkım çalışmaları esnasında çöktü...

Kentsel dönüşüm alt komisyonu kuruldu!

Belediye temsilcileriyle bir araya gelen İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum başkanlığında yaptığımız 'Kentsel dönüşüm istişare toplantısı'nda kararlaştırdığımız alt komisyonumuzu kurduk" dedi...

Altın Emlak Dijital Dönüşüm Projesi ile büyüyecek!

Türkiye genelinde faaliyet gösteren temsilcileri ile İstanbul’da bir araya gelerek yeni yıl hedeflerini paylaşan Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, "Ofislerimizi, danışmanlarımızı ve genel müdürlüğümüzü dijital dönüşüm ile geleceğe şimdiden hazır hale getireceğiz" dedi...

GYODER Çözüm Platformu'nun gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu!

GYODER Çözüm Platformu’nun üçüncü toplantısı, ‘Turizmde Dönüşüm Arayışları’ başlığı altında gayrimenkul ve turizm sektörü temsilcilerinin yoğun katılımıyla düzenlendi. Toplantının gündemi 'turizmde dönüşüm' oldu.

Erzurum'da risk altındaki alanların dönüşümü sağlanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Erzurum'da 6 ayrı noktada, aynı anda projeler yapacağız. Toplamda bin 400 bağımsız bölümü içeren konutlarla vatandaşlarımızın risk altında bulunan alanlarının dönüşümünü sağlamış olacağız." ifadelerini kullandı...

Kentsel dönüşüm konut kredisi faizleri yüzde 1’in altına indi!

Bankaların kredi faiz indirim trendi hız kaybetmeden devam ediyor. Kentsel dönüşüm konut kredilerinde de faiz oranları yüzde 1’in altına düştü...

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Altınok Öz dönüşüm toplantısı Haberi

Altınok Öz dönüşüm toplantısı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” yapıldı.
 
Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları; Gülcemal Fidan, Ali Apaydın, Nuran Keriş, Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri ve çok sayıda mahalle sakini katılım gösterdi.

Gerçekleştirilen toplantıda; Yukarı, Kordonboyu ve Petrol-İş Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Riskli Alan (Etap-1 ve Etap-2) hakkında, Bakanlar Kurulu Kararından itibaren geçen 4 sene 5 ay 3 günün kronolojik bir sunumu yapılarak ilk teknik çalışmalar, iş kalemleri, tamamlanma durumu, imar teklifleri aşamasında çözüme kavuşturulması için ihtilaflara yaklaşım modelleri ile bunun için yapılan Ankara...