19 / 04 / 2024

altınok öz kentsel dönüşüm açıklamaları

altınok öz kentsel dönüşüm açıklamaları

'Deprem Dönüşüm' konusunda Çavuşoğlu Sanayi Sitesi sakinleriyle Kartal Belediyesi Meclis salonunda bir araya gelen Başkan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi ve vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekti

Altınok Öz: Dönüşümde bizden iyisi yok!

Kartal, Anadolu yakasının merkezi olma yönünde gelişiyor ve dönüşüyor.Murat Sitesiyle bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, ‘Deprem Dönüşümünde ve kentsel dönüşümde bizden iyisi yok’ dedi.

Turgut Altınok'tan kentsel dönüşüm iddiası: Mansur Yavaş veto etti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili bir açıklama yaparak, "Keçiören'in yüzde 80'lik kısmında kentsel dönüşümünü yaptık fakat Büyükşehir Belediye Başkanı bunun bir kısmını veto etti" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Turgut Altınok: Binalarımız için kimlik kitapçığı oluşturacağız!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, “Yapı tadilatları ve proje değişiklikleri ile ilgili bir takım inşaat çalışmalarında 'Bina Kimlik Belgesi' uygulaması ile vatandaşı yap-bozdan kurtaracağız" dedi.

Turgut Altınok: Türkiye’de kentsel dönüşümün fitilini biz ateşledik!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada "Türkiye’de ilk kez kentsel dönüşümün fitilini ateşleyen, gündeme getiren biz olduk" dedi.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Başkent Ankara'da en yoğun gecekondulaşmanın yaşandığı Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Turgut Altınok: Keçiören'in yüzde 60'ını kentsel dönüşüme alacağız!

AKP Keçiören Belediye Başkan Adayı Altınok, "Şehrimizin yüzde 60'ını kentsel yenileme ve kentsel dönüşüme alacağız. Bu şekilde yollar ve caddeler genişleyecek. Daha doğrusu, Keçiören'in bütün ana aksını alacağız ve yeniden çizeceğiz" dedi...

Altınok Öz'den Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da çöken bina ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

MS Mega Yapı İnşaat'dan Altınok Öz'e ziyaret!

MS Mega Yapı İnşaat Genel Müdürü Murat Baytan, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü ziyaret etti.

Kartal’ı tasarlayan mimarlık öğrencileri projelerini Altınok Öz’e sundu!

Doğuş Üniversitesi’nden 120 Mimarlık Fakültesi öğrencisi, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’e, Kartal’la ilgili hazırladıkları kentsel tasarım projelerini sundular. 

Kartal'da dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaş deprem tehlikesinden kurtarıldı!

Uğur Mumcu Mahallesi’ndeki Firuze Sitesi sakinleriyle, Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’nda bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, kentsel dönüşüm ile 46 bin 923 vatandaşın deprem tehlikesinden kurtarıldığını söyledi...

Altınok Öz: Dönüşümde siyasi engeli aşmamız lazım!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde “Etap-1 Etap-2 Riskli Alan Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Altınok Öz, CHP heyetine yerinde dönüşümü anlattı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, gerçekleştirilen toplantıda CHP heyetine, 2009 senesinden bu yana Kartal’da yaptıkları ‘Yerinde Dönüşüm’ çalışmalarını anlattı.

Altınok Öz'den yerinde dönüşüm bilgilendirme toplantısı!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kordonboyu Mahallesi’nde yer alan ‘ANT Sitesi Yerinde Dönüşüm Bilgilendirme Toplantısı’na katılarak merak edilen soruları cevapladı.

altınok öz kentsel dönüşüm açıklamaları Haberi

altınok öz kentsel dönüşüm açıklamaları


Kentsel dönüşümde her zaman halkın yanında olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, dönüşüm sürecine giren site sakinleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.


 'Deprem Dönüşüm' konusunda Çavuşoğlu Sanayi Sitesi sakinleriyle Kartal Belediyesi Meclis salonunda bir araya gelen Başkan Altınok Öz, dönüşüm süreci hakkında bilgi verdi ve vatandaşların dikkat etmesi gereken noktalara dikkat çekti. Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra Başkan Yardımcısı Nuran Keriş, Belediye Meclis üyesi Medet Kıskanç, Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Deprem Dönüşüm ve Yapı Kontrol Müdürü Gökhan Akbulut, Temizlik İşleri Müdürü Cengiz Türkmen'in de yer aldığı toplantıda vatandaşların soruları da yanıtlandı. Toplantıya katılan site sakinleri, Başkan Altınok Öz’e, dönüşüm sürecinde yanında oldukları ve kendilerini bilgilendirdiği için teşekkür etti.


"Türkiye’de ilk defa Deprem Dönüşüm Müdürlüğü kurduk"


Türkiye'de ilk defa Deprem...