29 / 03 / 2024

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Faruk Altınöz tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mha Proje Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Musa Hakan Akın tarafından kuruldu.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnta Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Bilgin ve Tutku Bilgin ortaklığında kuruldu.

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Harita Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necati Yılmaz tarafından kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tag Yapı Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Makina Sanayi İthalat Ve İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Talha Güven tarafından kuruldu.

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Türev Proje Mühendislik Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zafer Dağ tarafından kuruldu.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Sevgililer gününe özel indirim başladı! Aradığınız tüm takılar burada! Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi

Sevgililer gününe özel Gülaylar altında büyük kampanya başladı. Aradığınız tüm takıların hepsi burada. İşte Gülaylar altın 31 Ocak 2023 fiyat listesi.

Altın, dolar, gümüş, euro... Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararında!

Altın, dolar, gümüş, euro fiyatları için gözler yarınki faiz kararına çevrildi. Piyasaların yakından takip ettiği Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararını yarın açıklayacak. Faiz kararı öncesi, altın, dolar, euro ve gümüş ne kadar?

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız İstanbul Mühendislik İnşaat Emlak Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Murat Akın ve Yıldız Akın ortaklığında kuruldu.

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Proje Mühendislik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldız Göksu Kılıç tarafından kuruldu.

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Haberi

Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi


Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Faruk Altınöz tarafından kuruldu. 


Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villatatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2- Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Altınöz Proje Mühendislik Ve Müşavirlik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Adres; Altayçeşme Mahallesi Efe Boz Sk.No:12/34...