29 / 03 / 2024

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 satılık

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 satılık

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgilerine göre proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 2 blok şeklinde yükselen projede dairelerin tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesi!

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 fiyat listesine göre projedeki daireler 310 bin TL'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor.

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girişken Gayrimenkul Yatırım Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Girişken tarafından kuruldu.

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Girişken Yapı İnşaat Metal Hırdavat Plastik Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Diri tarafından kuruldu.

TOKİ'den Palandöken'e 642 yeni konut! İhalesi bugün!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Erzurum Palandöken 642 konut ihalesi yarın!

Erzurum İli Palandöken İlçesi Osmangazi Mahallesi 642 Konut 1 er Adet Cami ve Ticaret Merkezi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

İnşaat işçileri konuştu: Biz o binanın yıkılacağını biliyorduk!

İnşaat işçisi Erol Kaya depremde çöken Barış Sitesi’nin yapımında çalışmıştı. Enkazdan çıkarılan cansız bedenleri hüzünle izleyen Kaya, anlatıyor: “Ben harç taşırken inşaatta yürümeye korkuyordum. İlk depremde yıkılacağını biliyorduk.”

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Palandöken İnşaat bu yıl sonuna kadar 3 bin konut üretecek!

Palandöken İnşaat, Türkiye ve İzmir için nitelikli projelere devam ediyor. Palandöken İnşaat'ın İzmir'de süren iki projesi bulunuyor.

Karabağlar'a Palandöken 1071 projesi!

İzmir'de gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Palandöken İnşaat, Karabağlar'da yeni bir projeye başlıyor. Palandöken 1071 projesi 8 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiriliyor.

İzmir'de kentsel dönüşüm yine gündemde!

Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, İzmir'in deprem gerçeğinin bilincinde hareket ederek, kentsel dönüşüm konusunda hız kazanılması gerektiğini söyledi.

Binali Ünal: İzmir'in yüzde 85'inde kentsel dönüşüm olmalı!

Palandöken İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Binali Ünal, İzmir'in yüzde 85'inin kentsel dönüşüme ihtiyacı olduğunu dile getirdi...

Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı!

Altunbüken Holding ve Relux Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Altunbüken, TÜİK tarafından açıklanan, yılın ikinci çeyreğine ilişkin büyüme rakamlarını değerlendirdi. Altunbüken, "Riskli dönemlerde konut en garanti yatırım aracı olarak başı çekiyor" dedi

Altunbüken Grubu Çemberlitaş’taki binasını otele dönüştürüyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği de ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var.

Altunbüken Holding Çemberlitaş'ta otel yapıyor!

Kuyumculuk atölyelerini otel yatırımına çevirip turizme girmeye hazırlanan Altunbüken grubu, gayrimenkul ve kuyumculuk alanındaki işlerine otelciliği ekliyor. İstanbul projesi sonrası hedefte Bodrum ve yurtdışı var

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 satılık Haberi

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 satılık

Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 projesinde yer alan 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 102 metrekareden meydana geliyor. Projenin kaba inşaatı tamamlanmak üzere yükseliyor. 


Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 projesinde banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin tipleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve çatı katı dubleks daire seçenekleriyle dizayn edildi. 


Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 projesi 2 blok şeklinde yükseliyor. 11 kattan oluşan projede daire fiyatları 310 bin TL'den başlıyor ve 490 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres bilgileri kapsamında proje Ataşehir Finans Merkezi'ne yakın konumda yükseliyor. Lansmanının bugün yapılacağı proje İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa ediliyor. 


Altunbüken İnşaat Relux RFF 35 adres!

Satış ofisi: FSM Mah. Poligan Cad. Buyaka İş Kuleleri, Blok 3, No:101, Kat:...