25 / 04 / 2024

Alya Penta Sitesi nerede

Alya Penta Sitesi nerede

Akkuş Gayrimenkul imzasıyla yükselen Alya Penta Sitesi fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 100 konut ve 8 dükkandan meydana geliyor.

Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı!

BOSS4 İnşaat tarafından Beylikdüzü, Mermerciler Sitesi'nin hemen arkasında yükselen Alya Dream'de peşin ödemelerde yüzde 15'e varan indirim fırsatı ile satışlar devam ediyor.  

Beylikdüzü'nde Alya hareketliliği yaşanıyor!

Beylikdüzü Adnan Kahveci Bulvarı’nda hayata geçirilem Alya Penta projesinde teslimatlara bu ay başlanırken, Alya Grandis projesinde ise satış ve inşaat hızla sürüyor. 

Alya Penta'da teslimler Nisan 2018'de!

Beylikdüzü’nde Adnan Kahveci bulvarında hayata geçirilen Alya Penta projesi, büyük ve ferah daireleri ile geleneksel ailelerin ilgisini çekiyor.

Alya Penta 8 prestijli okula komşu!

Eğitimde kaldırılan TEOG sistemi yerine öğrencilerin yüzde 90’ının adreslerine en yakın okullara kayıt yaptıracak.Alya Penta projesi 8 prestijli okula komşu konumda yükseliyor.

Akkuş Gayrimenkul'e Lübnanlı ortak!

Beylikdüzü'ndeki Alya Penta projesinin satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı iş adamı Ahmet Hatip ile ortak oldu.

Alya Penta'da erken teslim müjdesi!

Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Penta'da teslimler 6 ay önce çekildi. Nisan 2018'de teslim edilecek projenin temi Ekim 2016'da atılmıştı... 

Akkuş Gayrimenkul 2 yeni projesini 2018'de satışa çıkarıyor!

Satış sürecinin devam ettiği Alya Penta projesinin örnek dairesini tamamlayan Akkuş Gayrimenkul iki yeni projesini 2018'de satışa çıkaracak.

Alya Penta sakinleri Yaşam Vadisi'ne komşu oldu!

Beylikdüzü Belediyesi'nin 19 Mayıs'ta açılışını yaptığı Yaşam Vadisi kentin nefes alacağı noktalardan biri olmaya hazırlanırken, Alya Pentalılar da bu dev parka komşu olmanın heyecanını yaşıyor.

Akkuş Gayrimenkul'den 3 yeni proje!

Alya Penta Konakları'nın satışlarına devam eden Akkuş Gayrimenkul 3 yeni proje daha hayata geçirecek. İşte Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş ile gerçekleştirdiğimiz o röportaj...

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Beylikdüzü Alya Penta'da banka kredili satışlar başladı!

Akkuş Grup'un Beylikdüzü'nde hayata geçirdiği Alya Penta’da banka kredili satışlar başladı, projede 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 konut tipleri bulunuyor.

Alya Penta Sitesi fiyatları!

Akkuş Gayrimenkul imzasıyla yükselen Alya Penta Sitesi fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 100 konut ve 8 dükkandan meydana geliyor.

Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri!

İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Beylikdüzü Alya Penta projesi 100 konut ve 8 dükkan meydana geliyor. İşte Beylikdüzü Alya Penta ödemeleri...

Alya Penta Sitesi nerede Haberi

Alya Penta Sitesi nerede


Akkuş Gayrimenkul imzasıyla yükselen Alya Penta Sitesi İstanbul'un Avrupa yakasında Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. 


Mart 2018'de teslimlerin gerçekleşeceği Alya Penta Sitesi projesinde 100 konut ve 8 dükkan yer alıyor. 


İki etap şeklinde planlanan Alya Penta Beylikdüzü'nde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 dubleks daire tipleri bulunuyor. Projenin birinci etabında 50 konut yer alıyor. Beylikdüzü Alya Penta Evleri'nde yüzde 30 peşinatla ödemeler yapılıyor.


Alya Penta Sitesi fiyatları 2+1 dairelerde 450 bin TL'den, 3+1 dairelerde 650 bin TL'den, 4+1 dairelerde 1 milyon TL'den, 5+2 dublekslerde 1 milyon 50 bin TL'den başlayarak değişiyor.


Adres: Adnan Kahveci Mahallesi,Ihlamur Caddesi, Kalkan Sokak, No: 9 Beylikdüzü / İstanbul


Tel: 0212 855 57 50-51

Web: http://www.alyapenta.com/

Pınar...