23 / 04 / 2024

amasra haberleri

amasra haberleri

Belediye Başkanı Timur Önceki yıllarda Türkiye'de "turizm" denilince akla hep Ege ve Akdeniz kıyılarının geldiğini ancak insanların artık Karadeniz'i keşfettiğin söyledi...

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

TOKİ’den Bartın Amasra’da ayda 2 bin 280 TL’ye!

TOKİ'nin Bartın Amasra projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Bartın Amasra projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Bartın Amasra 2022 sosyal konut projesi...

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Çökme tehlikesi bulunan tarihi Amasra Kalesi güçlendirilecek!

Bartın’ın Amasra ilçesindeki UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi'nde yer alan Amasra Kalesi’nin surlarının altında çökme yaşanırken, surları tutan kayalıklar, beton bloklar yerleştirilip güçlendirilecek.

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesi mecliste!

Zonguldak-Amasra-Kurucaşile-Cide Yolu ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amasra'da otopark sorununun çözümü mecliste!

Bartın'ın Amasra ilçesindeki otopark sorununun çözümü meclis gündemine taşındı. CHPli Bankoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bartın Amasra'da 14 milyon TL'ye icradan satılık tatil köyü!

Bartın İli, Amasra İlçesi, Kum Mahallesi, Cireköy Mevkii'nde yer alan tatil köyü vasıflı gayrimenkul 14 milyon 106 bin 516,48 TL bedel ile icradan satışa çıkarıdlı. 

Bartın Amasra Devlet Hastanesi 1 yılda tamamlanacak!

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde inşa edilen yeni devlet hastanesinde sona gelindi. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, hastane inşaatında incelemede bulundu.

Amasra Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Amasra Şehir Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı. 5 milyon liraya mal olacak olan Amasra Devlet Hastanesi 1 sene içerisinde tamamlanacak.

Amasra Hema Termik Santrali'ne itiraz var!

Amasra’da Hema Termik Santrali’nin yapımına olanak sağlayan imar planlanın değiştirilmesine karşı harekete geçen Bartın Plartformu #İtirazımVar sloganı ile Bartın ve Amasra’da imza stantları açtı.

Amasra'da termik santral onayı yargıya taşınıyor!

'Bartın Platformu', tarihi ve turistik ilçe Amasra'da kurulması planlanan termik santralle ilgili verilen 'Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Olumlu' kararının iptali için yargıya başvurma kararı aldı.

Amasra Termik Santral projesi 11 bin kişiyi iş sahibi yapacak!

Bartın'ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra'ya ilk termik santral projesini yapmaya hazırlanan şirketten yapılan açıklamada, çevreye, doğaya ve insan sağlığına duyarlı bir enerji santrali inşa edileceği belirtildi.

Amasra Termik Santrali'ne Çed olumlu kararı verildi!

Amasra’da kurulması planlanan termik santral için gerekli ÇED raporları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı.

amasra haberleri Haberi

amasra haberleri


Amasra Belediye Başkanı Emin Timur, 6 bin 500 nüfuslu ilçede günübirlik ziyaretçi sayısının 40 bini aştığını söyledi. Timur, ilçenin özellikle hafta sonları yoğun olduğunu, 3 bin kişiye ulaşan yatak kapasitesinin talebi karşılamadığını anlattı.Önceki yıllarda Türkiye'de "turizm" denilince akla hep Ege ve Akdeniz kıyılarının geldiğini ancak insanların artık Karadeniz'i keşfettiğini belirten Timur, şöyle konuştu: "İlçemiz gerek tarihi gerekse doğal güzellikleri ile bölgenin en önemli turizm merkezlerinden. İlçemizde Almanya, Fransa, Hollanda, Japonya gibi ülkelerin yanı sıra son yıllarda Arap ülkelerinden de turist ağırlamaya başladık. 


Amasra, Karadeniz'in Antalyasıdır. 

Bunun yanında Amasra, Ankara'ya en yakın sahil olması başkentin sahili niteliğindedir. 6 bin 500 nüfuslu ilçemizde günübirlik ziyaret sayısının 40 bini aştığı günler yaşıyoruz. Artan turist potansiyeliyle pansiyon ve otellerde yatak sayımızda önemli bir artış olmaması,...