28 / 03 / 2024

amasya köy okulları yenileme

amasya köy okulları yenileme

Amasya'da Orada Bir Köy Var Uzakta projesi kapsamında köy okulları yenilendi...

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Köy okulları açılsın, bakım ve onarımını biz yapalım!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, kapatılan köy okullarının yeniden açılmasıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu isim listesi 2+1 ve 3+1 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap TOKİ kura sonuçları 2020...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020!

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonuçları 08.05.2020 ve Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura sonucu...

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Taşova köy konağı hizmete açıldı!

Taşova Belevi Mahallesi'nde köy konağı hizmete açıldı. AK Parti Amasya Milletvekili Çilez, "Emeği geçen tüm çalışanlara katkı sağlayanlara teşekkür ediyorum" dedi...

TANAP atıl durumdaki köy okullarını turizme kazandırıyor!

TANAP'ın destek verdiği atıl durumdaki köy okulları, sosyal alan ve donatılara dönüştürülecek. Bölge turizmine katkı sağlamayı amaçlayan proje kapsamında, Eskişehir'de iki eski okul binasının tadilatı tamamlandı.

Antalya Büyükşehir'den Alanya'ya mahalle konağı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, eğitimin taşımalı sisteme geçtiği kırsal mahallelerde yer alan atıl durumdaki eski köy okullarına tekrar hayat veriyor. 

Niğde'de kapatılan köy okulları ve lojmanlar TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'deki öğrenci azlığı nedeniyle kapatılan köy okullarına ve binalarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kadıköy'de yatakhane binası yıkılacak okullar TBMM'de!

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bulunan yatılı anadolu liselerine ve yatakhane bölümünün yıkılması planlananlara ilişkin olarak CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal soru önergesi hazırladı..

Sivas'taki köy okulu yeniden inşa edildi!

Sivas'ta bir köy okulu, öğretmenlerin hayırseverlere yazdıkları mektuplar sayesinde toplanan paralarla adeta baştan inşa edildi. Okulları yıkık dökükken okula gelmek istemediklerini söyleyen öğrenciler, şimdi çok mutlu olduklarını söyledi.

Amasya Gümüşhacıköy Açık Cezaevi'ndeki çatı çökme olayı incelendi!

Vali İ. Halil Çomaktekin Gümüşhacıköy İlçemizde bulunan Açık Cezaevinde meydana gelen çatı çökmesi olayını yerinde inceleyerek açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

amasya köy okulları yenileme Haberi

amasya köy okulları yenileme
Amasya Kaymakamlığı tarafından yürütülen Orada Bir Köy Var Uzakta projesi kapsamında Amasya'nın Suluova ilçesindeki Akören, Armutlu, Bayırlı, Çürlü, Deveci, Derebaşalan, Kerimoğlu, Saluca köy okulları yenilendi. Okullarda 320 öğrenci eğitim...