20 / 04 / 2024

amasyada icralık dükkanlar

amasyada icralık dükkanlar

Amasya İli Merzifon İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 690 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı Amasya Merzifon Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

1942 yılında Sirkeci Meydanı'ndaki dükkanlar tramvay yolundan dolayı yıkılacakmış!

1942 yılından Sirkeci'de tramvay yolu üzerinde çıkıntı teşkil eden dükkanların yıkılmasına karar verilmiş.

1957 yılında Aksaray civarındaki bina ve dükkanlar yıkılmış!

1957 yılında,  Aksaray civarındaki binalarla, Saraçhane ile Beyazıt arasındaki binaların ve dükkanların yıkımına karar verilmiş.

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu!

Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri belli oldu... Peki Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değeri ne kadar? İşte Alarko GYO'nun Büyükçekmece'deki dükkanlarının değerleme raporu...

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Bursa Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar meydana çıktı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Orhangazi Kültür Merkezi'nde dükkanlar gün yüzüne çıktı.

Ankara Kızılcahamam'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

Önceki gün Atatürk Kültür Merkezi'nde açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ankara Kızılcahamam'da yangın nedeniyle hasar gören dükkanlar için Ramazan Bayramı sonrasında ihale yapılacağını dile getirdi. 

Sabiha Gökçen’deki dükkanlar kepenk indirdi!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın işletme hakkını elinde bulunduran Malezyalı şirket pandemi nedeniyle dükkanlara ihtarname gönderdi. İhtarname sonrası dükkanlar kepenk indirdi. 

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

İstanbul'un en önemli caddelerindeki dükkanlar aylardır kiralık!

Kovid-19 salgını sebebiyle esnaflar, AVM kiracıları ve perakendeciler zoru durumda kaldı. Kiralarını ödeyemeyen vatandaşlar, dükkanlarını boşaltıyor. Bağdat Caddesi'nde, Nişantaşı’nda “kiralık” tabelaları aylardır asılı halde kaldı. 

Başakşehir Avrasya Cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam karşısında hayata geçirilen TEM Avrasya Cadde dükkanları, bugün saat 15:00'da satışa çıkıyor.

amasyada icralık dükkanlar Haberi

amasyada icralık dükkanlar

Amasya İli Merzifon İlçesi'nde yer alan gayrimenkullerin toplam bedeli 5 milyon 690 bin 500 TL olarak belirlendi. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle gerçekleşecek.


İlanın detayı için