26 / 04 / 2024

Amerika türk emlakçıklar

Amerika türk emlakçıklar

Dünya Gazetesi köşe yazarı Leyla İlhan, bugünkü yazısında yurtdışındaki konut projelerin türk emlakçılar tarafından satılmasını konu aldı. İşte o haber...

Türk girişimcilerin Amerika'da şirket kuruluşları arttı! Konut alımından ihracata kadar kredi desteği sağlanıyor!

2024 yılı itibariyle, Amerika Birleşik Devletleri'nde Türk şirketlerinin sayısında önemli bir artış yaşanıyor. Bu artış, Türk iş adamları ve girişimcilerin Amerika'da finansman imkanlarına daha kolay ulaşabilmeleri için şirket kurma eğilimlerinin güçlenmesiyle ilişkilendiriliyor.

300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına FBI dahil oldu!

ABD’de 300 Türk’ü dolandırdığı iddia edilen Türk emlakçı Cengiz Bayırlı'nın davasına Amerikan Federal Soruşturma Bürosu da dahil oldu. 

ABD’den ev alan 150 Türk dolandırıldı

Amerika’da bir Türk emlak yatırımcısının kurduğu şirketle aralarında Türk pilotların da bulunduğu 150 kişiyi dolandırdığı iddia edildi. C.B'ye ait şirketin üç buçuk yılda 30 milyon doların üzerinde satış yaptığı ortaya çıktı.

Bakan Şimşek: Yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisi artı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yabancı yatırımcının Türkiye'ye olan ilgisine ilişkin açıklama yaptı. Şimşek,  yatırımcıların Türk varlıklarına olan ilgisinin artığını söyledi.

İngiltere'den konut alan Türk sayısı 180 bini aştı: Konut alana vatandaşlık veriliyor mu?

Türk yatırımcıların İngiltere emlak piyasasına olan ilgisi gün geçtikçe katlanıyor. Başkent Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin İngiltere’ye yaptıkları gayrimenkul, konut ve arazi yatırımlarının deprem felaketinden sonra arttığına dikkat çekti. 

Emlak Konut GYO 250 milyon Türk Lirası kredi kullandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 250 milyon Türk Lirası tutarında kredi kullandı.

Türk emlak yatırımcıların gözü ABD'de!

Türk emlak yatırıcımları ABD emlak piyasasını radarına aldı.  Yatırımcıların özellikle Miami ve Baltimore'ye yoğun ilgisi bulunuyor. 

ABD'den Türk yatırımcılara konut yatırımı çağrısı!

Amerikan Merkez Bankası (FED) önümüzdeki birkaç senede Amerika emlak piyasasında çok büyük bir hareketlenme yaşanacağını tahmin ediyor. ABD'li emlak brokerları Türk yatırımcılara çağrıda bulunuyor ve bu büyük yatırım fırsatını kaçırmamalarını öneriyor.

Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke hangisi?

Türk-Ukrayna İş Adamları Derneği (TUİD) Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, Türk müteahhitlerin yurtdışında en çok iş aldıkları 2. ülke Ukrayna olduğunu söyledi.

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençtürk Otomotiv İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Gençtürk ve Temel Gençtürk ortaklığında kuruldu.

Türk lirası varlıklar güven vermeye devam ediyor!

Küresel çapta risk ve belirsizliklerin artmasına karşın, yurt içinde ekonomide yeni dönem vurgusu ve bu paralelde atılan adımların bir sonucu olarak Türk lirası varlıklar pozitif ayrışmaya devam ediyor.

Tekirdağlı emlakçı ABD'deki araziyi Türk Lirası'yla satıyor!

Tekirdağ'da emlakçılık yapan Sedat Kapçak, ABD'nin Kaliforniya eyaletine bağlı Napa kentinde 67 dönüm araziyi Türk Lirası üzerinden 29 milyon 500 bin liraya satışa çıkardı.

Suudiler Türk müteahhitlerini devre dışı bırakıyor!

Türk mallarını boykot kararı alan Suudi Arabistan, Türk müteahhitleri de boykot ediyor. TMB Başkanı Mithat Yenigün, Türk müteahhitlerin ülkede 2018'de yaklaşık 3 milyar dolarlık iş aldıklarını fakat rakamın 2020'nin ilk 8 ayında 21 milyon dolara düştüğünü belirtti. 

Amerika türk emlakçıklar Haberi

Amerika türk emlakçıklar

Amerika'da Miami, Fort Lauderdale bölgelerinde gayrimenkul projeleri geliştiren Heafey Group, bu projelerini Güney Amerikalılar yerine Türk emlakçılar üzerinden Türklere satıyor.


Amerika'da Miami, Fort Lauderdale bölgelerinde gayrimenkul projeleri geliştiren Kanada merkezli Heafey Group, bu projelerini özellikle Türklere pazarlamayı tercih ediyor.


2015 yılının son aylarından başlayarak Türkiye'de 5 projeyi satışa çıkardıklarını anlatan Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur, Türkiye yatırımcısına pazarlamayı düşündükleri projeleri direk Türk yatırımcısına anlatmak yerine, Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren emlakçılara anlatarak satış yöntemine gittiklerini söyledi.


Türkiye'deki emlakçılara Heafey Group'un bu yıl başlayacak Ocean Conrad Resort ve The Bentley projelerini tanıttıklarını belirten Onur, ayrıca grubun dışındaki diğer projeleri Türkiye'deki emlakçılar üzerinden satışını yaptıklarını kaydetti.


7 yıldan bu yana Heafey Group Başkan Yardımcılık görevini sürdüren Carmine Zayoun, 35 yıllık Heafey Group Amerika'ya ve Türkiye'ye...