19 / 04 / 2024

Anadolu Yakası yatırım

Anadolu Yakası yatırım

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında, ''İstanbul'un hangi yakasında gayrimenkul yatırımı kazandırır?'' okuyucusunun sorduğu soruyu yanıtladı. İşte o haber...

Ziya Yılmaz: Ev almak için beklemeyin!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, ev ve yatırım arayışında olanlar için çarpıcı açıklamalar yaptı. Yılmaz, İstanbul Anadolu Yakası'nda 3 bölgeyi işaret etti.

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Anadolu Ataşehir Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 96 milyon 960 bin 870,46 TL sermaye bedeli ile Hatice Zeynep Bodur Okyay, Osman Okyay, Yusuf Kınay ve Kadri Tarık Özçelik ortaklığında kuruldu.

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askon Global İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anadolu Aslanları İşadamları Derneği tarafından kuruldu.

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Müberra Eresin: Anadolu'da otel yatırımı artışı sevindirici!

Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Başkanı Müberra Eresin yaptığı açıklamada Anadolu şehirlerinde otel yatırım artışının sevindirici olduğunu söyledi.

OSB'lerde fabrika yatırımı arttı!

Plastik ambalaj sektöründe faaliyet gösteren bir aile şirketi, Anadolu’nun önde gelen kentlerinden birindeki Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırıma odaklandı. 139 dönümlük arsada 65 milyon liralık yatırım hayata geçirilecek.

Kar Group'tan yıl sonuna kadar 180 milyon liralık yatırım!

Anadolu'nun çeşitli bölgelerinde yatırımlar hayata geçiren Kar Group, yıl sonuna kadar toplam 180 milyon liralık yatırım planlıyor.

Anadolu Bulvarı'nda gayrimenkul yatırımı değerleniyor!

CB Network gayrimenkul ve yatırım danışmanı Ümit Demir, Anadolu Bulvarı'na yapılan konut ve ofis projelerinin bölgenin değerini artırdığını söyledi. 

Türkiye'de AVM'lere yapılan yatırım 58 milyar dolar!

Anadolu Sohbetleri Buluşmaları etkinliğinde konuşma yapan AYD Başkanı Belgü, "Alışveriş merkezleri için 58 milyar dolarlık bir yatırım var ve 520 bin kişi bu yerlerde istihdam ediliyor" dedi.

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

My Anadolu İnşaat Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 200 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Dünya Melek Yatırım Forumu başladı!

Anadolu Ajansı'nın (AA) global iletişim ortağı olduğu Dünya Melek Yatırım Forumu'nun (WBAF) dünya kongresi kapsamında yaklaşık 75 ülkeden yüzlerce melek yatırımcı, İstanbul'da buluştu. 

Anadolu Yakası yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

İstanbul'da yakın zamana kadar gayrimenkulde Avrupa yakası öne çıkarken tamamlanan Ve devam eden önemli altyapı yatırımlarıyla Anadolu yakası yatırımcıların yeni gözdesi haline geldi.

Ak Portföy GYF’den Buyaka Ofis Kuleleri’ne yeni yatırım!

Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım fonunu kuran Ak Portföy, yeni yatırımını Anadolu Yakasının en gelişmiş ofis bölgelerinden biri olan Ümraniye’deki “Buyaka Ofis Kuleleri”ne yaptı.

Aydın Bozdoğan'a 20 milyon TL’lik eğitim yatırımı!

Aydın’ın Bozdoğan ilçesine toplamda 20 milyon TL’lik Bozdoğan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edilecek. 2017 Devlet Yatırım Programına alınan 24 derslikli okulun 2019 yılında hizmete girmesi planlanıyor.

Anadolu Yakası yatırım Haberi

Anadolu Yakası yatırım

Üç yıldır yatırım için bir konut sahibi olmak istiyoruz. Biriktirdiğimiz para ancak 350 bin lirayı buldu. Baktığımız çok proje oldu ama bir türlü kararımızı veremedik. Sizin hep yazdığınız gibi matematiksel bir hesap yapmak istiyoruz ama baktığımız projelerin biri Avrupa, biri Anadolu yakasında oluyor. Anadolu yakasındaki projelerin fiyatları çok daha düşük ama herkes Avrupa yakasındaki evlerin daha çok arttığını daha kazançlı olacağını söylüyor. Biz hayatımız boyunca Anadolu tarafında oturduk. Sizce Avrupa da mı, Anadolu tarafında mı yatırım yapmalıyız? Bize bu fiyatta önerebileceğiniz bir proje var mı? Yanıtınız için çok teşekkür ederiz. 


Yatırım karan mutlaka proje bazında verilmesi gereken bir karar. Avrupa veya Anadolu yakası olarak büyük bir yelpazeden bakarsanız kararınızda yanılma payınız çok yüksek olur. Anladığım kadarıyla kiraya vermek üzere bir...