25 / 04 / 2024

Analiz Gayrimenkul adres

Analiz Gayrimenkul adres

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Koçak ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Endeksa'dan gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk! Yatırımcıların doğru karar vermelerini sağlayacak sistem geliyor

Endeksa, makine öğrenimi ve büyük veri analizi tekniklerinin kullanımıyla gayrimenkul değerleme ve analiz süreçlerini değiştiriyor.  Bu teknoloji sayesinde gayrimenkul yatırımcıları daha detaylı analizler yaparak doğru karar verebilecek.

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Sağlık İnşaat Otomotiv Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Cuşkun tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Almanya'da 500 bin Euro'dan fazla nakit ve gayrimenkul varlığı olanların oranı yüzde 3.8!

Almanya’da farklı gelir grubundaki ailelerin yaşam kalitelerinin analiz edildiği ‘Almanya’da yaşam’ adlı rapora göre; 500 bin Euro’dan fazla nakit veya gayrimenkul varlığı olanların oranı yüzde 3.8 oranında belirlendi.

GABORAS yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor!

Gayrimenkul sektörünün alım-satım platformu GABORAS, yapay zeka ve blockchain teknolojisi ile kısa sürede yüzbinlerce gayrimenkulün finansal durumunu analiz edebiliyor...

GABORAS VE G4S’den gayrimenkul güvenliğinde yapay zeka devrimi!

Şimdiye kadar gayrimenkulün finansal ve teknik durumlarını analiz imkanı sunan GABORAS, dünyanın en büyük güvenlik şirketi G4S ile yaptığı işbirliği kapsamında artık risk durumunu da eş zamanlı izleyip, analiz ederek raporlayabilecek. 

Yabancılar Türkiye'de gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

EVA Gayrimenkul Değerleme, yabancıların son iki yılda Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. 2020 yılı ilk çeyreğinde yabancıya konut satışında, bir önceki yıla oranla yüzde 13,8’lik bir artış yaşandı...

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Koçak ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Aradığı gayrimenkulü Emlakjet'te bulanların sayısı arttı!

Emlakjet 2019 yarıyıl analiz verilerine göre 2018 yılında gayrimenkul satın alma ve kiralama işlemini gerçekleştiren kişi oranı yüzde 28’idi. 2019 yılında ise bu oran yüzde 40 seviyelerine ulaştı.

Eva Gayrimenkul Periskop'un 38. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 38. sayısını yayınladı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 55. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 55. sayısı yayınlandı. 

Eva Gayrimenkul Periskop'un 54. sayısını yayınladı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık tarafından her 3 ayda bir yayınlanan ''Periskop Analiz'' verilerinin 54. sayısı yayınlandı. 

Analiz Gayrimenkul adres Haberi

Analiz Gayrimenkul adres

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çağla Koçak ve Mustafa Koçak tarafından kuruldu.

Analiz Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Mülk yönetimi; Kamu, tüzel veya gerçek kişilere ait her nevi gayrimenkul malların kiraya...