24 / 04 / 2024

anbang Starwood Hotels için verdiği teklifi geri mi geçti

anbang Starwood Hotels için verdiği teklifi geri mi geçti

Çinli sigorta şirketi Anbang Insurance, oluşturduğu konsorsiyum Amerikan hotel zinciri Starwood Hotel & Resorts için 14 milyar dolarlık teklif vermişti. Anbang bu teklifini geri çekti.

Cornelia Hotels yeni kongre merkezine başlıyor!

İstanbul'da olduğu kadar kongre yatırımları Antalya'da da ön plana çıkıyor. Cornelia Hotels yeni bir kongre merkezi yapımına başlayacak.

Paramount Hotels & Resorts açıldı!

Paramount Hotels & Resorts markasının dünyadaki ilk oteli Bodrum'da açıldı. Hollywood yıldızı Nicole Kidman, otel açılışına katıldı.

Elite Word Hotels hizmete açıldı!

Elite Word Grubu’nun son oteli Elite Word Hotels hizmete açıldı. Firma, 2018'de 120 milyon dolara mal olacak Elite World Asia’yı açacak.

The Bodrum by Paramount Hotels & Resorts Mayıs'ta açılıyor!

The Bodrum by Paramount Hotels&Resorts otel, sinema ve eğlenceyi bir arada sunacak. The Bodrum by Paramount Hotels fiyatları 250 ila 45 bin euro arasında değişiyor.

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

AccorHotels ve Rixos Hotels ortaklık anlaşması imzaladı!

AccorHotels ile Rixos Hotels, lüks otelcilik pazarında büyüme stratejileri çerçevesinde stratejik ortaklık anlaşması imzaladı.

Mükemmel Sarımsakçı'dan Dallas'a Trump Hotels!

Geçen hafta Trump Hotels’in CEO’su Eric Dangizer bu markanın “Scion” adıyla çalışacağını, 4 yıldızlı statüte hizmet vereceğini açıkladı. 17 farklı görüşme yapan Dangizer’in masaya ilk oturduğu isim ise Mükemmel Sarımsakçı.

Eskişehir Tasigo Hotels Resorts açıldı!

Polimeks'in, yeni zincir otel markası Tasigo Hotels Resorts'un ilk halkası olan Tasigo Hotels Eskişehir Bademlik Termal, toplantı oteli konseptiyle de hizmet verecek.

Eskişehir Tasigo Hotels and Resorts hizmete açılıyor!

Türkiye’nin en büyük uluslararası müteahhitlik şirketlerinden Polimeks, iki sene önce Eskişehir Bademlik’te inşa ettiği termal otel ve Spa merkezinin işletmesini devralarak TASİGO Hotels & Resorts markasıyla hizmete açmaya hazırlanıyor.

Choice Hotels'ten Türkiye'ye butik otel yatırımı!

CHOICE Hotels International, üst segment markası Ascend Hotel Collection’ı Türkiye’ye getiriyor.

Choice Hotels, Türkiye'de 3 yeni otel açacak!

Choice Hotels, 2014 yılında Clarion markasıyla girdiği Türkiye piyasasında Ascend Hotel Collection markasıyla Alaçatı, Cunda ve Bodrum’da üç yeni otel açacak.

Kaya Hotels'den İran'a otel yatırımı!

Kaya Hotels, İran'ın ilk uluslararası otelini geçtiğimiz günlerde Tebriz'de açtı. Kaya Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Doruk Kaya, Meşhed ve İsfahan'ı da mercekleri altına aldıklarını söylüyor.

Beyoğlu Melek Hotels Pera açılışa hazırlanıyor!

Mehmet Ulusoy, Marmaris'te açtığı Melek Hotels zincirinin üçüncü halkasını Beyoğlu'nda faaliyete geçiriyor. Ulusoy'un Melek Hotels Pera adıyla yeni bir butik oteli hazırlamakta olduğu belirtiliyor.

anbang Starwood Hotels için verdiği teklifi geri mi geçti Haberi

anbang Starwood Hotels için verdiği teklifi geri mi geçti

Çinli sigorta şirketi Anbang, Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc için hafta başında verdiği 14 milyar dolar tutarındaki teklifi geri çekti. Anbang’in teklifini geri çekmesi ile Marriott International’ın Starwood’u satın almasının önü açılmış oldu.


Çinliler'den Starwood Hotel'e 14 milyar dolarlık...