26 / 04 / 2024

and gayrimekul satış

and gayrimekul satış

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin Maher Holding’e devir işlemleri tamamlandı.

İstanbul'da beklenen deprem konut satışlarını vurdu! 

Kahramanmaraş depremlerinden sonra yabancıya konut satışlarında düşüş yaşandı. Özellikle satışlarda en büyük darbeyi İstanbul aldı. Uzmanlar gerilemedeki unsurlardan ilkinin kentte beklenen büyük deprem olduğuna işaret etti.

Gayrimenkul sektöründe teşvik beklentisi!

Kovid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgın kapsamında uygulanan kapanmalar ve alınan tedbirler de tüm sektörlerin durgunlaşmasına neden oldu. Peki gayrimenkul sektöründe bu süreçte neler yaşandı? Konut satış verileri neler anlatıyor? İşte ayrıntılar...

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

Martı Myra Otel'in satışı iptal edildi!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışının iptal edilmesine karar verildi. 

Martı Myra Otel'in satışıyla ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Otelin satışın devamına dair bir karar getirilmediği takdirde satışın düşürülmesi kararının infazı kararı alındı.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Kredili konut satışlarında Eylül 2019'da rekor yaşandı!

Konut kredilerinde yüzde 1’in altında faiz ve 15 yıl vade konut satışlarında rekor getirdi. Eylülde 146 bin 903 konutla aylık oranda rekor yaşandı. Kredili satışlarda 4 katlık artış meydana geldi…

Karkın Gayrimekul'ün Büyükçekmece'deki ev ve arsası 8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Karkın Gayrimekul'e ait Büyükçekmece'deki ev ve arsas icradan satılıyor. Gayrimenkuller için belirlenen toplam muhammen bedel 8 milyon TL...

Fatsa Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 11 gayrimenkul!

Fatsa Belediyesi Başkanlığı tarafından Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde bulunan 11 gayrimekul satışa çıktı. Gayrimenkullerin satış bedeli 11 milyon 935 bin TL olarak belirlendi.

Konut satışlarına kampanya dopingi!

Haziran ayı boyunca devam eden kampanyanın etkisiyle konut satışlarında 9 ayın en yüksek artışı yaşandı. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 adetle ve yüzde 17.2 pay ile zirvede yer aldı. 

AND Ankara projesi 2019'da satışta!

Kartal'daki yeni projesi AND Frekans'ı satışa çıkaran AND Gayrimenkul, Ankara projesini 2019 yılında lanse edecek.

AND Pastel Kartal'ın yüzde 50'si satıldı!

Yüzde 50'si satılan AND Pastel'de 'Önce Yaşamaya Sonra Ödemeye Başla' kampanyası devam ediyor. Proje 7 blok ve 1.250 konuttan meydana geliyor.

Konut satışlarında düşüş mü yaşandı?

Konut Satış İstatistikleri Ekim 2017 dönemine ait veriler dün açıklandı. Açıklanan verilere göre, Ekim ayında 122 bin 882 konut satıldı. Peki, konut satışlarında düşüş mü yaşandı?

and gayrimekul satış Haberi

and gayrimekul satış

AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’nin Maher Holding’e devri gerçekleşti. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’nin yüzde 100 oranındaki hisselerinin devri, Maher Yatırım Holding A.Ş.’nin iştiraki olan Quick Sigorta AŞ ve Corpus Sigorta A.Ş. şirketlerine gerçekleşti.Bu devir işlemi sonrasında AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları A.Ş.’nin aktifinde yer alan AND Kozyatağı binasının mülkiyeti ve bina yönetimi, Quick Sigorta A.Ş. ve Corpus Sigorta A.Ş. şirketlerine geçti.

Devir işlemlerinin ardından Anadolu Grubu merkez binasında bir araya gelen Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan ile Maher Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Erdemoğlu, söz konusu anlaşmanın her iki taraf içinde faydalı olması dileklerini ifade etti. Toplantıya aynı zamanda Maher Holding Üst Yöneticisi (CEO) Levent Uluçeçen ve Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet...