28 / 03 / 2024

AND Gayrimenkul

AND Gayrimenkul

KİPTAşž"ın hayat verdiği Başakşehir Metrokent projesinde evler 166 bin 772 TL"ye satılıyor. Oturuma hazır durumda olan Metrokent projesinde taksitler 1.874 liradan başlıyor

İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı!

Emlak sitesi Rightmove tarafından yapılan açıklamaya göre İngiltere'de gayrimenkul fiyatlarında 6 ay sonra ilk yıllık artış yaşandı. Ülkede Konut fiyatları 2023 yılının Aralık ayında yüzde 1,1 artmıştı.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mak And Mab Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ahmad Al Darkazanlı ve Beşir Alajatı ortaklığında kuruldu.

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Full And Keys Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de İsmail Ayhan Ocak tarafından kuruldu.

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Import And Export Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Aygül Akbaş tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Home And Home Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Tahereh Mohebalı ve Ali Savadkouhıfar ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe 2021'in ikinci yarısında neler yaşandı?

Colliers International tarafından Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı Raporu yayınlandı. Peki 2021 yılında gayrimenkul sektöründe neler yaşandı? İşte Colliers International tarafından hazırlanan Türkiye Gayrimenkul Piyasası Raporu 2021 – İkinci Yarı raporu...

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jr And Jc Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Johnny Ren tarafından kuruldu.

AND Gayrimenkul'ün adı değişti!

Maher Holding, nisan ayında bünyesine kattığı AND Anadolu Gayrimenkul Yatırımları AŞ’nin adını MHR Gayrimenkul Yatırımları AŞ olarak değiştirdi. Yeni hamle sonrası AND Kozyatağı binasının yeni adı da Quick Tower oldu.

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rc And Em Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de   30 milyon TL sermaye bedeli  ile Emin Yang tarafından kuruldu.

AND Pastel'de son 30 daire satışta!

AND Gayrimenkul 'ün Kartal'da yükselen projesi AND Pastel'de kalan son 30 daire satışa sunuldu.  Bahçeli ve büyük balkonlu daireler teslime hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor. 

AND Gayrimenkul Haberi

AND Gayrimenkul

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Metrokent projesinde satışlar 2009 yılının Temmuz ayında başladı. KİPTAşž tarafından Başakşehir"de hayata geçirilen Metrokent projesinde şu an sadece 1+1 dairelerin satışı devam ediyor. Diğer konu tiplerinin satışı tamamlandı. KİPTAşž Metrokent"te 78 metrekarelik normal katlardaki 1+1 daireler 166 bin 772 liraya alıcılara sunuluyor. Metrokent"te peşinatlar 41 bin 693 TL"den başlıyor. 120 ay vadede yüzde 1,09 faiz oranıyla taksit yapılıyor. Aylık ödemeler 1.874 liradan başlıyor. Dosya masrafı olarak 1.251 lira ödeniyor.

24 katlı 3 bloktan meydana gelen Metrokent projesinde toplam 1000 konut bulunuyor. Metrokent projesinde 1+1 daireler 78 metrekare, 2+1 daireler 113 metrekare ve 3+1 daireler 143 metrekare olarak tasarlandı.

KİPTAşž tarafından yapılan Başakşehir Metrokent projesinde site sakinleri için basketbol sahası,...