25 / 04 / 2024

AND Pastel güncel ev fiyatları

AND Pastel güncel ev fiyatları

AND Pastel güncel ev fiyatları 427 bin TL'den başlıyor. İstanbul Kartal'da yükselen AND Pastel Evleri projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Buğday ve arpa fiyatlarında büyük düşüş başladı: TOBB güncel buğday ve arpa fiyatlarını duyurdu

Buğday ve arpa fiyatlarında son güncelleme sonrasında önemli bir düşüş yaşandı. Güncelleme sonuçlarına göre buğday ve arpa fiyatlarında belirgin bir düşüş görülmekte. İşte güncel buğday ve arpa fiyatları...

7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından döviz kurlarında gelişmeler yaşandı. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden döviz kurları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Peki 7 Eylül Perşembe euro ne kadar? Euro/TL bugün kaç lira? Güncel euro alış satış fiyatı.

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve çimento fiyatlarında indirimler peş peşe geldi! Güncel demir ve çimento 11 Eylül 2022 fiyat listesi 

İnşaat denildiğinde ilk akla gelen malzemeler demir ve çimentodaki son durum son derece merak konusu. İnşaatın en temel yapı malzeme fiyatlarında düne göre herhangi bir zam ya da indirim yaşandı mı? Demir ve çimento fiyatları ne kadar? İşte güncel demir ve çimento fiyat listesi..

AND Pastel’de Bitmeyen Cuma kampanyası başlıyor!

AND Gayrimenkul, AND Pastel projesiyle birçok sektörde heyecanla beklenen alışveriş günlerine bu sene de üçüncü defa dahil oluyor.

AND Pastel’de daire alana balkon hediye!

AND Gayrimenkul tarafından İstanbul Kartal’da inşa edilen AND Pastel’de ‘’Açık Hava Günleri’’ başladı. 31 Ekim’e kadar devam edecek kampanya ile 2+1 veya 3+1 dairelerden birini alana bahçe veya balkon hediye ediliyor.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Evde kalanlara AND Pastel’den balkon konseri!

AND Gayrimenkul’ün konut projesi AND Pastel’de de komşuluğu devam ettirecek güzel anlar yaşanıyor. AND Pastel, ‘’Evde Kal’’ çağrısına uyan sakinleri için keyifli bir balkon konserine ev sahipliği yaptı.

AND Pastel'den Bitmeyen Cuma kampanyasıyla 3 günde 23 milyon TL ciro!

29-30 Kasım, 1 Aralık tarihlerinde, AND Pastel’de yüzde 40 indirim uygulayan AND Gayrimenkul, Bitmeyen Cuma kampanyasında 3 günde 28 daire satarak 23 milyon TL ciro yaptı..

AND Pastel'den Şubat kampanyası!

AND Gayrimenkul, İstanbul Kartal’da hayata geçirdiği konut projesi AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanyası devam ediyor. 

AND Pastel’de Sevgiler Günü’ne özel kampanya!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren şirketi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen AND Pastel’de yüzde 20 indirime ek olarak Sevgililer Günü’ne özel yüzde 14 indirim uygulanıyor.

AND Pastel'de evler tamamlandı sıra taşınmada!

Anadolu Grubu’nun gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiği firması AND Gayrimenkul'ün geliştirdiği AND Pastel'de satış devam ediyor.

AND Pastel ödeme planı!

AND Pastel ödeme planı haberimizde yer alıyor. AND Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen proje Black Friday alışveriş günlerine dahil oldu. 

AND Pastel güncel ev fiyatları Haberi

AND Pastel güncel ev fiyatları


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı AND Pastel projesi AND Gayrimenkul tarafından hayata geçiriliyor. AND Pastel Evleri, İstanbul Kartal'a bağlı Esentepe Mahallesi'nde yükseliyor.


AND Pastel Evleri projesinde Ağustos ayı sonuna kadar yüzde 3 indirim imkanı sağlanıyor. Eski Efes Pilsen Fabrikası'nın arsasında yapılan AND Pastel projesi 45 bin metrekare alanda inşa ediliyor.


AND Pastel Evleri Kartal'da daireler Haziran 2018 yılında teslim ediliyor. AND Pastel Kartal projesinde 1.200 konut, ofis ve mağaza alanları bulunuyor.


AND Pastel güncel ev fiyatları 1+1’lerde 427 bin TL’den, 2+1’lerde 590 bin 700 TL’den, 3+1’ler 788 bin 700 TL’den başlayarak değişiklik gösteriyor.


AND Pastel Evleri Kartal'da yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, hobi bahçeleri, hobi atölyeleri, çocuk oyun alanları, otopark gibi ortak alanlar yer alıyor.



Adres: Esentepe Mahallesi, Erkılıç Caddesi...