19 / 04 / 2024

Anel Elektrik Genel Kurul Toplantısı

Anel Elektrik Genel Kurul Toplantısı

Anel Elektrik Proje taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje taahhüt ve Ticaret genel kurul tescilini yayınladı.

Anel Elektrik genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Anel Elektrik Proje, genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Anel Elektrik Proje, sermaye dağılımı ve yönetim kurulu üyelerini açıkladı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., sermaye dağılımını ve yönetim kurulu üyelerinin isimlerini bildirdi

Anel Elektrik, genel kurul toplantısının sonucunu bildirdi!

Anel Elektrik Proje, 2011 yılı olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Elektrik borcu olanlar dikkat! Artık silinebilir

TBMM Genel Kurulunda, ekonomiye ilişkin "torba" kanun teklifi ele alınacak. Bu kapsamda 2006’da elektrik dağıtım bölgelerinin özelleştirilmesinin ardından o dönem tahsil edilemeyen 1,6 milyar TL’lik borç için yeni bir yapılandırma geldiği bildirildi. Yapılandırmanın anapara üzerinden 36 ay taksitle

Korkunç iddia! Elektrik krizi kapıda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, sanayi ve konutta elektrik sıkıntısının yaşanacağını, krizin kapıda olduğunu iddia etti.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektriğe yeni zam sinyali! Resmen tarih verildi! Elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın elektriğe yeni zam gelebileceğine dikkat çekti. Peki elektrik faturalarına ne kadar zam gelecek? Elektrik faturalarına ne zaman zam yapılacak? İşte ayrıntılar...

Elektriği kesilen Kılıçdaroğlu’nun ne kadar fatura borcu var? İşte Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturası ücreti...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik faturalarına gelen fahiş zamlar sonrasında protesto kararı almış, faturasını ödememişti. Kılıçdaroğlu’nun 3 ay fatura ödememesinin ardından bugün evinin elektriği kesildi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’na gelen elektrik faturasının ücreti…

Elektrik faturasında adı soyadı yazanlar dikkat! Faturalarınız yüksek geldiyse...

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken elektrik faturaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Palandöken “Yazlık-kışlık tarife olsun. Konutlardaki sınır 400-500 kilovatsaata yükseltilsin” ifadesini kullandı.

Elektrikte TRT payını kaldıran düzenleme TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi!

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarında TRT payını kaldıran maddeyi içeren kanun teklifi kabul edildi. 

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31691 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31595 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik 2021!

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasın Dair Tebliğ bugünkü 31545 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı İşleri İnşaat Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ'de Değişiklik!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ’de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31343 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Dar gelirliye elektrik müjdesi! Devletten elektrik faturası yardımı alabilirsiniz!

Aile Çalışma Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma Genel Müdürlüğü'nün belirlediği şartların sağlanması koşuluyla vatandaşların aylık elektrik kullanım ihtiyaçlarına yönelik destek sağlıyor.

Anel Elektrik Genel Kurul Toplantısı Haberi

Anel Elektrik Genel Kurul Toplantısı

Anel Elektrik Proje taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 24 Haziran 2014 tarihinde yapılan 2013 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından 07 Temmuz 2014 tarihinde tescil...