16 / 04 / 2024

Anel Elektrik Proje

Anel Elektrik Proje

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., BP Genel Müdürlük Binası Projesi hakkında açıklama yaptı

Anel Elektrik Proje, esas sözleşmesinde değişiklik yaptı!

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş., esas sözleşme değişikliklerine ilişkin kronoloji yayımladı

Anel, Maçka Oteli'nin elektrik işlerini 7.4 milyon TL'ye yapacak!

Anel Elektrik Proje, İstanbul'da yapılacak Maçka Oteli'nin 7 milyon 450 bin TL proje bedeline sahip elektrik ve mekanik işleri için Demsa ile sözleşme imzalandığını bildirdi

Anel Elektrik, BP Genel Müdürlük Binası için 13.3 milyon dolarlık teklif aldı!

Anel Elektrik, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak BP Genel Müdürlük Binası için niyet mektubu aldığını bildirdi. Projenin toplam bedelinin 13,3 milyon TL olarak açıklandı

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cf Proje Danışmanlık Yapı İnşaat Elektrik Gıda İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengizhan Özdemir tarafından kuruldu.

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Acay tarafından kuruldu.

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Carisma Metal Proje İnşaat Reklam Kimya Elektrik Oto Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Cüneyt Cingöz tarafından kuruldu.

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yase Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Ve Uygulama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Yasir Dündar tarafından kuruldu.

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Eem Tasarım Elektrik Mekanik Proje Taahhüt Mühendislik Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yakupoğlu ve Yusuf Kocaman ortaklığında kuruldu.

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Morataş Elektrik İnşaat Malzemeleri Proje Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Metin Eryılmaz tarafından kuruldu.

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sorti Mühendislik İnşaat Elektrik Mekanik Proje Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de  Mahsum Bürlükkara tarafından kuruldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersan Plan Proje Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Erol Altun ve Fatih Altun ortaklığında kuruldu.

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılka Enerji Elektrik Mühendislik Ve Proje Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Yılmaz tarafından kuruldu.

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yapısan Arge Proje Mühendislik İnşaat Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı. 

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecrin Proje İnşaat Mekanik Elektrik Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Faik Fındıkoğlu tarafından kuruldu.

Anel Elektrik Proje Haberi

Anel Elektrik Proje

Anel Elektrik Proje Taahhüt ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılan BP Genel Müdürlük Binası Projesi Hakkında Bilgilendirme açıklaması şöyle;


"14.05.2012 tarihli Özel Durum Açıklamamızda Lindner LLC'den Bakü'de yapılacak olan BP Genel Müdürlük binasının elektrik ve mekanik işlerine başlanması için 13,30 milyon ABD Doları tutarında  niyet mektubu almış olduğumuzu belirmiştik. Söz konusu sözleşme bedeli 16,040 ABD Doları olarak revize edilmiş  ve  20.07.2012 'de yürürlüğe girmiştir. Sözleşme bedeli 31.12.2011 tarihli finansal tablodaki satışlarımızın %8,5'ini...