23 / 04 / 2024

Anı Tur kampanya

Anı Tur kampanya

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisini katıldı...

Seat Leon’da 110 bin TL kampanya indirimi! Leon’un Ekim 2023 fiyatı ne kadar oldu?

Ekim ayı fiyatlarını paylaşan Seat, Leon’da kampanya indirimini duyurdu. Seat, Leon modelini satın almak isteyenlere 110 bin TL kampanya indirimi uygulayacağını açıkladı.

Carrefoursa'dan Xiaomi Note 12 Pro'ya olağanüstü indirim! Fiyatını birden dibe çektiler! 

Türkiye'nin önde gelen perakende zincirlerinden Carrefoursa, teknoloji dünyasının gözdesi Xiaomi Note 12 Pro için beklenmedik bir indirim hamlesi gerçekleştirdi. Akıllı telefon tutkunlarını sevindiren bu kampanya ile Xiaomi'nin en yeni modeli Note 12 Pro, olağanüstü bir fiyat avantajıyla sunuluyor.

Sevil'den Babalar Günü için dev kampanya! Her 1.000 TL alışverişe anında 250 TL indirim! 

Sevil'den Babalar Günü'ne özel her 1.000 TL'lik alışverişe anında 250 TL indirim fırsatı sunuluyor. Kampanya yarın sona eriyor. İşte 17 Haziran 2023 fiyat listesi...

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

İş Bankası'ndan Yuvam hesabı olanlara dev kampanya! Tam 1.000 USD verilecek!

İş Bankası ve Türk Hava Yolları işbirliğiyle düzenlenen kampanya, YUVAM Hesabı açan müşterilere büyük avantajlar sunuyor.

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Halkbank müşterilerine anında 2000 TL ödeme! Bu kampanya kaçmaz!

Halkbank, müşterilerine özel yeni bir kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında müşterilere 2000 TL ödeme yapılacak! İşte detaylar!

Çeyiz düzeceklere efsane kampanya! Karaca'dan Konuşan Akıllı Robot alana Fritöz hediye! 17 Mart 2023 fiyat listesi

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler bu fırsat kaçmaz!  Karaca, Yıldız İkili Vantuz Offroad ile Multifry Single Pan kampanyasını tüketicisiyle buluşturuyor. Kampanyaya göre konuşan akıllı robot alana fritöz hediye. 

Garanti BBVA'dan bomba gibi kampanya! Hala ne duruyorsunuz bu fırsatı kaçırmayın!

Garanti BBVA nakite sıkışan vatandaşlar için harika bir kampanya düzenledi. Hem müşteri çekmek hem de vatandaşların acil nakit sıkıntısını gidermek için yaptığı kampanya için detaylar haberimizde. İşte kampanyanın detayları...

Garanti BBVA'dan bomba kampanya! Anında 1000 TL sahibi olabilirsiniz

Bankaların ard arda kampanyalarına bir yenisi de Garanti BBVA'dan geldi. Müşteri olana müşterilerine tam 1000 TL ödeme yapan banka bu kampanyası ile  vatandaşın cebine hitap ediyor. Kampanya şartlarını öğrenmek isterseniz haberimize bakın.

O bankadan bomba kampanya! Sadece müşterisi olana 1000 TL veriyor! Bu fırsat kaçmaz

Kampanya kapsamında devir açan Garanti BBVA yeni müşterilerine özel 1.000 TL promosyon hediye edeceğini açıkladı. Garanti BBVA bankasının yapmış olduğu bu kampanyanın detayları haberimizde.

Anı Tur kampanya Haberi

Anı Tur kampanya

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisinin katıldığı etkilikte 20 banka yöneticisi ve Madrid Büyükelçiliği Müşaviri Volkan Işıkçı da yer aldı. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, yeni dönem hedeflerini paylaştı. Çilsal, "Sektördeki 30'uncu yılımızı kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımız ve iş ortaklarımıza teşekkür ederim" dedi. İstanbul çıkışlı bir acente olan Anı Tur'un 30 yılda ulusal bir tur operatörü haline geldiğini vurgulayan Çilsal, gelecek 10 yıla ilişkin hedeflerinin ise dünya şirketleri ligine yükselmek olduğunu belirtti. 


ÖNCE TÜRKİYE'DE BÜYÜDÜ 

Anı Tur Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe de, "2013'te kendimize 'Türkiye'nin her yerinden Türkiye'nin her yerine seyahat' hedefi koyduk. GAP'tan Ege'ye, Karadeniz'den...