29 / 03 / 2024

Anı Tur turları

Anı Tur turları

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisini katıldı...

Mehmet Doğan Atay kimdir? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi dilleri biliyor? 

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Doğan Atay kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Doğan Atay daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mehmet Doğan Atay'ın eğitim hayatı nasıldı?

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emeklilere zam sözü! Emekli maaşlarına zam geliyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci tur seçimlerden sonra piyasaların rahatlayacağını, ekonomide büyümenin devam edeceğini belirtirken, emeklilere de zam sözü verdi. Erdoğan, emekli maaşlarının artışına ilişkin gerekli adımların atılacağını söyledi.

Uluslararası fon yöneticilerinden seçim yorumu: Erdoğan kazanırsa ekonomik dengesizlik sürer!

Uluslararası fon yöneticileri, seçim sonuçlarını değerlendirdi. Uzmanlar, 28 Mayıs’ta yapılacak ikinci tur seçimleri Erdoğan’ın kazanması halinde ekonomideki dengesizliğin süreceği ve Türkiye'yi yatırım yapılmaz hale getiren politikaların devam edeceğinden kaygılı.

Altınbaş'tan yarım tur yüzüklere anında yüzde 35 indirim! 6 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altınbaş'ta yarım tur yüzük yüzde 35 indirim yapıldı. Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, Altınbaş'ta yarımtur yüzük fiyatları ne kadar? İşte 6 Ocak 2023 Altınbaş yarımtur pırlanta yüzük fiyat listesi...

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akbük Kuştur Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Kadıköy'de Mehmet Karışan tarafından kuruldu.

Murat Doğan kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Doğan kimdir? Murat Doğan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Doğan'ın biyografisi...

Rahşan Cebe kimdir?

Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı Rahşan Cebe kimdir? Rahşan Cebe daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Letan Seyahat Tur Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Levent Karadoğan tarafından kuruldu. 

Business İstanbul’un bir bloğunu ETS Tur satın aldı!

Yatırım değeri 1.5 milyar TL olan ve 6 bloktan oluşan Türkiye’nin en büyük A plus ofis projesi Business İstanbul’un C bloğu, Türkiye’nin önde gelen tur operatörü ETS Tur tarafından yeni yönetim merkezi olmak üzere satın alındı.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Anı Tur'dan 30. yılına özel tatil kampanyası!

Turizm sektöründe 30. yılını dolduran Anı Tur, tatil rezervasyonu yaptıranlara indirimin yanı sıra farklı kampanyalarla da avantajlar sunuyor.

AN-DE-TUR Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi açıldı!

AN-DE Tur Anadolu Deniz Turizmi Anonim Şirketi Havalimanı Şubesi 3 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de, Aslı Beyaz Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

Anı Tur turları Haberi

Anı Tur turları

Anı Tur, 30'uncu yılını İspanya'nın başkenti Madrid'de düzenlediği bir etkinlikle kutladı. Akdeniz'den 90, Ege'den 60 olmak üzere 150 otel işletmecisinin katıldığı etkilikte 20 banka yöneticisi ve Madrid Büyükelçiliği Müşaviri Volkan Işıkçı da yer aldı. Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, yeni dönem hedeflerini paylaştı. Çilsal, "Sektördeki 30'uncu yılımızı kutluyor olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Bu süreçte emeği geçen tüm arkadaşlarımız ve iş ortaklarımıza teşekkür ederim" dedi. İstanbul çıkışlı bir acente olan Anı Tur'un 30 yılda ulusal bir tur operatörü haline geldiğini vurgulayan Çilsal, gelecek 10 yıla ilişkin hedeflerinin ise dünya şirketleri ligine yükselmek olduğunu belirtti. 


ÖNCE TÜRKİYE'DE BÜYÜDÜ 

Anı Tur Yönetim Kurulu Üyesi Hilal Çilsal Tepe de, "2013'te kendimize 'Türkiye'nin her yerinden Türkiye'nin her yerine seyahat' hedefi koyduk. GAP'tan Ege'ye, Karadeniz'den...