24 / 04 / 2024

Anka ofis yatırımları iletişim

Anka ofis yatırımları iletişim

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. B Ve B Bodrum Bitez Turistik Yatırımlar Ve Hazır Ofis Hizmetleri Anonim Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı.

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi açıldı!

Archerson Global Ofis İşletmeleri Ve Yatırımları Anonim Şirketi Acarkent Şubesi Beykoz’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Yama tarafından açıldı.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Müstakil evlere ve araziye yatırımlar artacak!

Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Hasan Can, “Gayrimenkul sektöründe koronovirüs salgının ardından hayat normale döndüğünde  arazi yatırımları ve müstakil evlere talep artacak, mağaza, dükkan, ofis gibi gayrimenkullerde ciddi daralma olacak” ifadelerini kullandı.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

İnşaat yatırımları 39 çeyreğin dibini gördü!

Türkiye ekonomisinde yatırımlar ikinci çeyrekte yüzde 22,8 küçülürken bu rakam bir önceki çeyrekteki yüzde 12.4'lük daralmanın iki katı bir düşüşe işaret etti. Yatırımlar içinde fabrika ve ofis binaları yatırımlarım anlatan inşaattaki daralma ise yüzde 29’u geçti...

Fiba CP dünyadaki gayrimenkul yatırımlarına rehberlik edecek!

Fiba CP CEO'su Yurdaer Kahraman, Çin'den Romanya'ya uzanan AVM, ofis ve plaza yatırımlarını Fiba Grubu'nun gayrimenkul deneyimi ile birleştirdiklerini ve yatırım danışmanlığı misyonuyla gayrimenkul sektörüne de rehberlik edecekleri belirtti.

Ofis yatırımı kazandırıyor mu?

Uluslararası şirketler, bölge operasyonları için başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir’i ofis üssü haline getirdi. Yeni projelerde hizmet standardı yüksek A sınıfı ofis yatırımları dikkat çekiyor. Akıllı projelere yönelik ilgi yoğun...

Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi!

Hazır ofis alanları sektörünün dünyadaki en önemli ismi olan Regus Türkiye'de yatırımlarına hız verdi.

Gayrimenkul yatırımları Anadolu'ya yayılıyor!

Gayrimenkul yatırımları Türkiye’nin dört bir köşesine yayılıyor. Başta büyükşehirler olmak üzere, artan yeni konut ihtiyacıyla pek çok şehirde konut, ofis, turizm odaklı projeler yükseliyor

İşte İstanbul'un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgeleri!

Türkiye’nin rekortmen emlak danışmanlarından Evrim Kırmızıtaş İstanbul’un ofis yatırımlarında değer kazanacak bölgelerini açıkladı.

Konut ve ofis yatırımları Anadolu Yakası'na kayıyor!

DAP Holding Başkanı Ziya Yılmaz, yeşil alanı ve otoparkı olmayan yerlerde yaşamak istemeyenlerin Anadolu Yakası'na kaçtığını, konut ve ofis yatırımlarının da bu bölgeye kaydığını söyledi.

Ataşehir; ofis, konut ve otel yatırımlarının gözde merkezi!

Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği TDUB, Anadolu yakasının yükselen değeri Ataşehir'i mercek altına aldı. TDUB'un araştırması, Ataşehir'in daha da değerleneceğini ve yeni yatırımlar için önemli fırsatlar barındırdığını ortaya koyuyor.

Anka ofis yatırımları iletişim Haberi

Anka ofis yatırımları iletişim

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Kekeç tarafından kuruldu.

Anka İstanbul Teknoloji ve Ofis Yatırımları Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken,ev,apartman,işyeri,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Yerli ve Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı,...