29 / 03 / 2024

Ankara Altındağ yıkımlarında son durum

Ankara Altındağ yıkımlarında son durum

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı.

Ankara Altındağ'da 2 ayda 2 bin gecekondu yıkıldı!

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi"nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı.

Bakanlık resmen duyurdu! Bina yıkımlarında son dakika gelişmesi! 2023'ün sonuna kadar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, bina yıkımlarında, akredite kuruluşlardan alınmış "uygun test raporlu" toz bastırma sistemlerinin, 2023 yılının sonuna kadar kullanılabileceğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da 10.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan arsayı 10 milyon 756 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

Ankara'nın Altındağ ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde yıkımlar başladı. Çalışmalar dahilinde 200 metruk binanın yıkımı gerçekleşti. 

Bina yıkımlarında 'asbest' tehlikesi!

Bina yıkımları sırasında toz dumanı ile ortaya çıkan asbest, ölümcül risk taşıyor. Peki asbestten nasıl korunmalı? Hangi önlemler alınmalı? İşte detaylar...

Ankara Altındağ'da 26 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan 17 adet gayrimenkulü 26 milyon 35 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.1 milyon liraya satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Altındağ'da 2.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkulü 2 milyon 415 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İsrail'in Filistin'deki yıkımlarına tepki!

Filistin Hükümet Sözcüsü İbrahim Milhim, İsrail güçlerinin işgal altında bulunan Doğu Kudüs'te Filistinlilerin konutlarına yönelik başlattığı yıkımları "etnik temizliğin bir parçası" olarak nitelendirdi. 

Trabzon Sis Dağı Yaylası’nda yıkımlar devam ediyor!

Trabzon’da geçtiğimiz günlerde başlayan kaçak yapı yıkımlarına hızla devam ediyor. Yıkımlar en fazla ve izinsiz yapılaşmanın olduğu Sis Dağı Yaylası’nda sürüyor.

Doğu Kudüs Han el-Ahmer'de yıkımlar başlayacak!

İsrail Yüksek Mahkemesi, Doğu Kudüs'ün kırsalında bulunan Han el-Ahmer'deki yıkım kararına yapılan itirazı reddetti. Mahkeme tarafından, bölgenin 7 gün içinde boşaltılmasına ve yıkımların başlatılması hükmedildi.

Bina yıkımlarında yapılan asbest incelemeleri mecliste!

Bina yıkımlarında asbest yönünden inceleme yapılıp yapılmadığına ve asbestli olduğu saptanan binalar meclis gündeminde taşındı..

İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı!

İzmir'in farklı noktalarında çarpık ve sağlıksız yapılaşmaya karşı kentsel dönüşüm çalışmaları yürütülüyor. İzmir Örnekköy'de dönüşüm kapsamında yıkımlar başladı. 

Ankara Altındağ yıkımlarında son durum Haberi

Ankara Altındağ yıkımlarında son durum

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Göreve geldiği günden itibaren Altındağ'da 45 binden fazla gecekonduyu, kavgasız gürültüsüz yıkan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki. Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı. Önder Mahallesi'nde. 24052. 24053. 24054. 24055. 23418. 23419. 23427. 23428. 23429. 24430. 24264. 23426 numaralı adalar ve imar planına göre park yapılacak olan 22446 numaralı ada gecekondulardan temizlendi. Bölge, kısa sürede müteahhitlerin ilgi odağı oldu. 


"10 YILDIR ARALIKSIZ YIKIM YAPMAYI SÜRDÜRÜYORUZ" 

"Biz Altındağ'da ezber bozduk. 10 yıldır aralıksız yıkım yapmayı sürdürüyoruz. Üstelik bu sürede bir tek gecekondu yapımına dahi izin vermedik. Çünkü Altındağ'da insanlar bize güveniyor. Artık vatandaşlar kendileri mahallelerine yıkımın gelmesini istiyor. Biz...