19 / 04 / 2024

ankara anadolu meydanı

ankara anadolu meydanı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

İstanbul'dan Ankara'ya ikinci otoyol: Orta Anadolu Otoyolu geliyor!

İstanbul-Ankara otoyolunda yaşanan yoğunluk nedeniyle ikinci otoyol için çalışmalara başlandı. “Orta Anadolu Otoyolu” olarak yapılması planlanan yeni otoyol Sakarya’nın Akyazı ilçesiyle Ankara arasında inşa edilecek.

Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla!

Ankara’da yükselecek olan Gamador Meydan Projesi’nin ilgilileri büyük bir merak ile bekliyor. Peki Gamador Meyda Projesi’nde kaç konut olacak? Konut tipleri ne olacak? İşte Ankara Gamador Meydan Projesi 13 soruda tüm detaylarıyla…

Velux Ankara’da cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup, Acity ortaklığında hayata geçirilen Velux Ankara projesinde cadde ve meydan mağazaları satışa çıktı. 

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Sincan'da 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara İli, Sincan İlçesi Maliköy Mahallesindeki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 21 milyon 34 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

AAOSB'de 21 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Ankara Batı İcra Dairesi, Sincan'daki Ankara Anadolu Organize Sanayi Bölgesi içerisinde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 21 milyon 34 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

Türkerler Mahall Ankara ödeme şekli!

Mahall Ankara projesi Türkerler İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje 246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydan geliyor...

Yeni Gimat GYO ile Anadolu Gayrimenkul birleşmesi tescillendi!

Yeni Gimat GYO'nun sermayesine yüzde 100 oranında iştirak etmiş bulunduğu 2 milyon TL sermayeli Anadolu Gayrimenkul Yönetimi Anonim Şirketi ile kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemi bugün Ankara Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Ankara Büyükşehir'den iki yeni üst geçit!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Anadolu Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği yaya üst geçitleri hizmete açıldı

Yenimahalle Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, Gazi Mahallesi'nde yer alan Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi'nin yer aldığı parselin imar planı askıya çıkarıldı...

Selimiye Camisi Meydan projesine destek!

Edirne Valisi Günay Özdemir, AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'dan oluşan Edirne heyeti "Selimiye Camisi Meydan" projesi hakkında Ankara'da görüşmelerde bulundu.

ankara anadolu meydanı Haberi

ankara anadolu meydanı


Büyükşehir Belediyesi’nin bugün yapılan toplantısında Tandoğan Meydanı’nın adı Anadolu Meydanı olarak değiştirilirken, İncek Bulvarı’na  ise geçtiğimiz günlerde makamında teröristlerce şehit edilen savcının adı verildi İncek Bulvarı’nın adı İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı oldu.


Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başkanlığında yapılan meclis toplantısında gündeme ilişkin maddeler görüşüldü.


Meclis toplantısında önce Gündemde yer alan Tandoğan Meydanı isminin Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesine ilişkin isimlendirme komisyonu raporu görüşüldü. Görüşmelerin ardından Tandoğan Meydanı’nın isminin Anadolu meydanı olarak değiştirilmesi AK partili ve bağımsız üyelerin oylarıyla kabul edilirken, CHP’li üyeler Anadolu meydanı ismine red oyu verdi. MHP’li  üyeler ise çekimser kaldı.Böylece 99 oyla kabul edilen Anadolu Meydanı ismi meclisten geçmiş oldu.



-ŞEHİT SAVCI’NIN ADI İNCEK BULVARI’NA VERİLDİ-



Diğer yandan Tandoğan Meydanı adının Anadolu Meydanı olarak değiştirilmesinin ardından geçtiğimiz...