29 / 03 / 2024

ankara bala depremzede

ankara bala depremzede

Aralık ayı sonunda ardarda iki depremin meydana geldiği Ankara'nın Bala ilçesinde, konutları yıkılan ya da ağır hasar gören depremzedelere kira yardımı başlatılıyor.

AVM'de depremzede yakınları tarafından yakalanmıştı! Emlakbank Konutları müteahhidinin ifadesi ortaya çıktı!

Başkent Ankara’daki bir alışveriş merkezinde depremzede kadınlar tarafından yakalanıp polise teslim edilen ve sonrasında da tutuklanan Emlakbank Konutları müteahhidinin Mehmet Özat’ın ifadesi ortaya çıktı.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Ankara’da 7 adet arsa satılacak! Fiyatı ve diğer tüm detaylar burada!

Ankara Bala Belediyesi’ne bağlı Kartaltepe Mahallesi’ndeki 7 adet arsa açık teklif usulüyle satışa çıktı. Söz konusu ihale, 30 Ekim tarihinde ve saat 10.30’da yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 208 konutluk yeni proje! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'nın o ilçesine 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara'nın Bala ilçesinde 142 konut ve 28 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Bala ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Bala'da da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Bala projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Bala 2022 ucuz konut projesi...

Ankara'nın 3 ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Gölbaşı, Bala ve Polatlı sınırları içinde yer alan bazı taşınmazların Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Bala için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Bala ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Ankara Bala için verilen kamulaştırma kararı bugünkü 31530 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara'daki tapu davası 58 sene sonra sonuçlandı!

Ankara'da 1963 yılında açılan Bala'daki bir araziyle ilgili tapu davasında geçtiğimiz günlerde karar verildi. Davanın tarafı olan İhsan Koçak, 58 senelik yargı sürecine ilişkin açıklamalar yaptı. 

TOKİ Ankara Bala kura sonucu 02.07.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Ankara Bala kura sonucu 02.07.2020 kazananlar listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Bala kura sonucu 02.07.2020 kazananlar listesi ve TOKİ Bala kura sonuçları 2+1 ve 3+1 listesi...

TOKİ Ankara Bala 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Bala 200 konut projesinde yer alan konutların kuraları bugün çekiliyor.

TOKİ Ankara'da zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ Ankara projeleri için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Ankara İli Beypazarı, Bala, Haymana, Güdül, Nallıhan ve Çubuk İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 2 Nisan 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

ankara bala depremzede Haberi

ankara bala depremzede


Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sadık Yamaç, depremde konutu oturulamaz hale gelen depremzedelere aylık 300 YTL kira yardımı yapılacağını bildirdi.


"Kaymakamlıklara başvurular başladı. Kira yardımının önümüzdeki bir kaç gün içinde depremzedelerin eline geçmesi için uğraşıyoruz" diyen Yamaç, ilk etapta 2 aylık kira yardımının peşin verileceğini belirtti.


Yıkılan ya da ağır hasar gören binada ikamet etmeyenlerin kira yardımından yararlanamayacağının altını çizen Yamaç, Kaymakamlığa başvurular sırasında konutun hasar durumu ile birlikte ikametgah koşulunun da belgelendirilmesi gerektiğini kaydetti.


Yamaç, kira yardımından, yalnız konut kiralayanların değil yakınlarının yanında konaklayanların da faydalanabileceğini bildirdi.


Öte yandan Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, bölgedeki hasar tespitlerine yönelik itirazları değerlendiriyor. Bu süreçte, ikinci deprem ve artçılarla birlikte hasar oranının büyüdüğünü ya da raporda belirtildiği kadar hasar bulunmadığını iddia edenlerin yapıları tekrar...