19 / 04 / 2024

ankara belediyesi mali durum

ankara belediyesi mali durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Yalova Belediyesi davasında başkan yardımcısı ve müteahhit tahliye edildi!

Yalova Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nde çalışan Reşat E.'nin zimmetine para geçirdiği iddiasına ilişkin 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki 5. duruşmada tutuklu yargılanan belediye başkan yardımcısı Halit Güleç ve müteahhit Bekir Bilgi'nin tahliyesine karar verildi.

Mansur Yavaş'tan Ankara Belediyesi'nin mali durumu hakkında açıklama!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, belediyenin 200 günlük raporu ile ilgili yaptığı açıklamasında, "Kredi için onay istedik, muhalefet reddetti" dedi...

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Altıeylül Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Balıkesir Altıeylül'de emlak vergi borçlarının ilk taksitinin ödeme süresi bu ay sonlanıyor. Altıeylül Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü İsmail Meral, mobil ödeme imkanının Mayıs ayının sonuna kadar hizmet vereceğini açıkladı.

Düzce Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Düzce Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü 2019 yılı vergilerinin son ödeme tarihi ile ilgili bir açıklama yaptı.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ilk taksitini ödeme süresi 31 Mayıs tarihinde son buluyor. Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü'nün yaptığı açıklamada vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için bu tarihten önce ödemelerini yapmaları konusunda uyardı.

Sarıyer Belediyesi borç batağında mı?

Sarıyer Belediyesi Mali İşler Müdürlüğü'nün meclise sunduğu 31 Ekim 2018 tarihli belgeye göre Sarıyer Belediyesi'nin borcu tam 520 milyon 927 bin TL.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 5 dev arsasını satıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 3 ilçesine bağlı 5 mahallesindeki 5 dev arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 20 Aralık'ta yapılacak...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin 2019 bütçesi 14 milyar TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ ve EGO Genel Müdürlüğü’nün toplam 14 milyar TL’lik 2019 bütçeleri Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylandı. 

İzmir Aliağa Belediyesi'nden emlak vergisi hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vatandaşlara emlak vergisi ödemeleri hakkında uyarı yaptı.

Emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinde son gün 30 Kasım!

Haliliye Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2018 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ile 7143 Sayılı Kanun kapsamında yapılan yapılandırmanın ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım olduğunu duyurdu.

Ankara Belediyesi Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasında yeni bir gelişme yaşandı. Belediyenin Hafriyat Müdürü Murat Duvarcı görevinden alındı.

Aliağa Belediyesi'nden vergi yapılandırma hatırlatması!

Aliağa Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 7143 sayılı Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması Kanunu’ndan faydalanmak için başvuruların 31 Temmuz'da sona ereceğini açıkladı.

ankara belediyesi mali durum Haberi

ankara belediyesi mali durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş belediyenin 200 günlük raporuna dair açıklamalar yaptı.

Belediyenin son mali durumu hakkında yakın bir zaman içerisinde vatandaşlara açıklama yapacağını duyuran Yavaş, “Madem 350 milyon bütçe fazlanız var, buradan yapın ne yapacaksanız’ denildi. Şunu unuttular; belediyenin 8.5 milyar borcunu" diye konuştu.

Sputnik News’de yer alan habere göre Yavaş, "Şu anda eskiden kalan 400 milyon liralık SGK pirim borcu var. Bununla ilgili hacizler geliyor belediyeye. Böyle olunca acil projeleri hayata geçirmek için 700-750 milyon liralık kredi istemiştik. MHP tümüyle reddetti’ hiç verilmesin’ diye. AKP grubu ‘400 milyon lira verilsin bu para ile eski borçlar ödensin, eski müteahhitlere ödensin’ diyor. Ayrıca ‘işçi alacaklarının ikramiyeleri ödensin’ diyorlar. Krediler belli proje karşılığında isteniyor; ama ret oldu” ifadelerinde...