24 / 04 / 2024

ankara gökdelen projesi

ankara gökdelen projesi

Başkent Ankara’nın klasik konut yapısı son yıllarda oldukça değişti. Birkaç yıl öncesine kadar az katlı konutlar, apartmandan bozma ofislere sıkışan Ankaralı, artık çok yüksek katlı yapılarla göğe uzanıyor.

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Merkez Ankara Projesi Ankara Yenimahalle’nin ortasında yükseliyor. Peki Merkez Ankara daire fiyatları belli oldu mu? İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Çukurcak Barajı Projesi mecliste!

Ankara Çukurcak Barajı Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Nokta Ankara güncel fiyat listesi!

Turk Yapı tarafından inşa edilen Nokta Ankara projesi Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Nokta Ankara güncel fiyat listesi...

Mansur Yavaş: Evimin perdesi gökdelen yüzünden kapalı!

CHP'nin Ankara adayı Mansur Yavaş, "Bu gökdelenler bizim mahremiyetimize de engel oluyor. Örneğin benim evimin perdesi, sonradan yapılan bir gökdelen yüzünden kapalı" dedi...

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük 1.750 metre ray seriliyor!

Ankara-Sivas YHT Projesi'nde günlük bin 750 metre ray seriliyor. Projede test sürüşlerinin 2019 yılında yapılması plalanıyor...

Ankara Güneypark Konutları satışa çıkıyor!

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında yer alan konut ve ticari alanlar satışa çıkıyor.

Portova Ankara güncel fiyatlar!

Tüm dairelerin 4+1 olarak tasarlandığı Portova Ankara projesi Aksa Yapı tarafından hayata geçirildi. Portova Ankara güncel fiyatları 500 bin TL'den başlıyor...

Çankaya Cubes Ankara güncel fiyat bilgisi!

Ankara Çukurambar'da hayata geçirilen Cubes Ankara projesi, Nuhoğlu İnşaat ve Dalgıç GY imzasına sahip. Cubes Ankara güncel fiyat listesi 420 bin TL'den başlıyor...

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı!

New York'ta gökdelen tasarımları sıra dışı tasarlanıyor. BD’de bir mimarlık şirketinin projesi gökdelenlerin ‘dikine inşa’ özelliğini değiştirdi.

Arena Mimarlık'tan Ankara Gökyüzü Bahçeleri projesi geliyor!

Arena Mimarlık imzasıyla hayata geçirilen Ankara Gökyüzü Bahçeleri 45 katlı tek blok şeklinde yükseliyor. Proje 8 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

ankara gökdelen projesi Haberi

ankara gökdelen projesi

Başkent Ankara’nın klasik konut yapısı son yıllarda oldukça değişti. Birkaç yıl öncesine kadar az katlı konutlar, apartmandan bozma ofislere sıkışan Ankaralı, artık çok yüksek katlı yapılarla göğe uzanıyor.

Metrelerce yükseklikteki ofisleri, bulutların üzerindeki evleri bir zamanlar yalnızca filmlerde gören Ankaralı, gökdelenlerin de başkenti olma yolunda hızla ilerliyor. İş kuleleriyle başlayan ‘yükseklik’ akımı konut projelerine de etki edince, evlerin konumu bulutlara çıktı.


Kentin en seçkin yerleşim yerlerinden Oran’da hayata geçirilen One Tower Diplomatique konut projesi ise 185 metrelik yüksekliğiyle Ankara’nın en yüksek konut kulesi olarak dikkati çekiyor.

Projeyi hayata geçiren İTO Yatırım’ın ortaklarından Özkan Özçelik, Ankara’nın son yıllarda yaşadığı dönüşüm sayesinde dünya başkentine yakışan bir görünüm kazanmaya başladığını ifade ederek, şunları söyledi:

“Son birkaç yıldır tüm Türkiye ciddi bir dönüşüm içerisinde. Yurt dışını yakından...