18 / 04 / 2024

ankara gölbaşı satılık gayrimenkul

ankara gölbaşı satılık gayrimenkul

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü 16 milyon 25 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Gölbaşı'nda 2.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Gölbaşı Belediye Başkanlığı, İncek ve Hacılar'da yer alan 6 adet gayrimenkulü 2 milyon 591 bin 200 TL bedelle satışa çıkardı.

ÖİB Ankara'daki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB Ankara Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki 27 gayrimenkulü özelleştiriyor. Özelleştirme ihaleleri 29 Haziran'da yapılacak..

ÖİB Ankara'daki 11 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Ankara Gölbaşı'nda Kızılcaşar Mahallesi'ndeki 11 taşınmazı satıyor..

Gölbaşı'nda 5.2 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gölbaşı İcra Dairesi tarafından Ankara İli, Gölbaşı İlçesi'nde bulunan 4 gayrimenkulü açık artırma usulüyle satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 5 milyon 223 bin 895 TL olarak belirlendi.

Satılık konut fiyatları 1 yılda yüzde 191,4 yükseldi! O iller İstanbul'u bile geride bıraktı!

BETAM verilerine göre, satılık konut fiyatları Ekim ayında, 2021'in aynı dönemine göre yüzde 191,4 arttı. Küresel konut fiyatlarında gerileme yaşanırken, Türkiye'deki konutların reel fiyatlarındaki yükseliş ön plana çıktı. İşte ayrıntılar...

Bizim Evler Güzelce satılık daire fiyatları Eylül 2022! 

Büyükçekmece'de 92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce projesinde yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Bizim Evler Güzelce satılık daireler ne kadar? İşte Bizim Evler Güzelce satılık daireler...

Satılık konut fiyatlarındaki artış devam ediyor!

Sahibindencom ve BETAM’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporuna göre, satılık konutlara yönelik talep azalsa da fiyatlar yükselişe geçti. 3 büyükşehirde satılık konutların metrekare fiyatları 2021 yılının aynı dönemine göre iki kat arttı.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Qadraj Gözdağı satılık!

Pendik'in Gözdağı mevkiinde hayata geçirilen Qadraj Gözdağı satışa çıktı. Peki Qadraj Gözdağı satılık daire fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı.

2020'de en çok satılık ve kiralık daire aranan 5 il ve ilçe belli oldu!

Gayrimenkul bilgi ve pazarlama platformu Zingatcom tarafından hazırlanan rapora göre, satılık konutta Kuşadası, Bodrum ve Beylikdüzü; kiralık konutta ise Beylikdüzü, Esenyurt ve Çankaya yılın en çok emlak aranan bölgeleri oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Ankara Gölbaşı'nda 12.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 785 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Merkez Ankara 2. Etap satılık!

Merkez Ankara projesinin 2. etabı satışa çıktı. Peki Merkez Ankara 2. Etap satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Merkez Ankara 2. Etap fiyat listesi...

Satılık metrekare fiyatları en çok Edirne'de değerlendi!

Emlak Endeksi Ağustos ayı sonuçları açıklandı. Verilere göre, satılık metrekare fiyatları çok değer kazanan il yüzde 31,6’lık artışla Edirne oldu.

Satılık konut fiyatları Ağustos'ta arttı!

Hürriyet Emlak Ağustos 2018 Emlak Endeksi açıklandı. Verilere göre, satılık konutların fiyatları Ağustos ayında da yükselmeye devam etti.

ankara gölbaşı satılık gayrimenkul Haberi

ankara gölbaşı satılık gayrimenkul

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Gölbaşı'nda yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam satış bedeli 16 milyon 25 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğünden: 

1. Yukarıda nitelikleri belirtilen taşınmazlardan, 1.sırada bulunan taşınmazın satış ihalesi 2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca Açık Teklif Usulü 09/12/2020 tarihinde saat 11:20 de, 2.sırada bulunan taşınmazın ise aynı Kanunun 36.maddesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile; 09/12/2020 tarihlerinde saat 13:40' da Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı İhale Salonunda, Anıt Emlak Müdürlüğünce
oluşturulacak komisyonca yapılacaktır.
2.İsteklilerin ihaleye katılabilmeleri için;
a) Gerçek kişilerde: Yasal yerleşim yeri belgesi...