25 / 04 / 2024

Ankara Golfkent son durum

Ankara Golfkent son durum

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Ankara Golfkent Sign of City Awards’ta finalist oldu!

Ankara Golfkent, Türkiye’nin en prestijli gayrimenkul ödül yarışması ‘’Sign of City Awards 2015’’te, 4 Kasım Çarşamba günü Hilton İstanbul Bomonti Otel’de devam eden ‘En iyi Konut’ kategorisinde 3 finalist arasında bulunuyor.

Ankara Golfkent'te 36'aya varan, hemen oturuma hazır son fırsatlar!

Ankara'nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Ankara Golfkent, Turyap Holding tarafından hayata geçirildi. Ankara Golfkent'te 36'aya varan son fırsat daire ve vilalaların satışları devam ediyor.

TOKİ Ankara projesinde son dakika! Bu ilçedeki 78 yeni konut için büyük gün yarın!

TOKİ Ankara projesinde son dakika detayları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte 78 konut ve 136 iş yerinin yer aldığı o proje ile ilgili detaylar...

TOKİ Ankara projesinde son dakika! O ilçeye tam 573 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

TOKİ Ankara projelerinde son dakika! O ilçelere 2 bin 109 ucuz konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başkent Ankara projeleri için düğmeye bastı. Peki TOKİ Ankara projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? İşte detaylar...

Ankara'da son 1 ayda 228 esnaf kepenk indirdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada başkent Ankara'da 228 esnaf kepenk indirdiğini söyledi.

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

Mahall Ankara'da son 39 ofis satışta!

Türkerler İnşaat tarafından hayata geçirilen Mahall Ankara projesinde son 39 ofis alıcılarını bekliyor. Proje kapsamında 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsa satılıyor!

Turyap Holding, Ankara Golfent'teki 26 adet imarlı arsayı satıyor. 2 bin metrekare ile 50 bin metrekare arasında değişen arsalar yatırımcılar için satışa çıkıyor.

Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi!

Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar için taksit tutarları 1034 TL ile 8 bin 250 TL arasında değişiyor.

Parlamenter Golf Life'tan yabancılara özel kampanya!

Yabancıya konut satışını artırmak için yeni bir kampanya başlatan Ankara Golfkent, Golfkent’in Parlamenter Golf Life etabından konut alan yabancı yatırımcıların vatandaşlık masraflarını karşılıyor.

Ankara Golfkent’in temeli atıldı!

Ankara’da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat firması tarafından golf sahasının bulunduğu alanda hayata geçirilen Ankara Golfkent projesinin temeli atıldı. 2020'de teslim edilecek projede fiyatlar 395 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Parlamenterler Golf Life'ta 395 bin TL'ye 2+1! Yeni proje!

TURYAP’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’in 50 bin metrekarelik arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Parlamenterler Golf Life projesinin temeli 2 Aralık 2018 Pazar günü atılacak.

Ankara Golfkent son durum Haberi

Ankara Golfkent son durum

Ankara'da arsası TURYAP’tan alınan ve Ertan Çelik İnşaat tarafından projesi hazırlanan, içerisinde golf sahasının bulunduğu ‘Ankara Golfkent’in temeli düzenlenen törenle atıldı. 

148 konut ve 20 villayı TURYAP satacak

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, Başkent’in uluslararası standartlara uygun olarak hazırlanan ilk golf sahası Ankara Golfkent, 1 milyon 260 bin metrekare arsaya sahip. Ertan Çelik İnşaat tarafından inşa edilen proje 2 bin 640 konut olarak yükselecek. Kat karşılığı inşaatı başlatılan bu etabın müteahhit şirkete düşen 148 konut ve 20 villanın satış ve pazarlaması ise, TURYAP tarafından yapılacak.

''Ankara'da özlenen bir proje''

Projeyi hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen Parlamenterler Konut Yapı Kooperatif Başkanı Asım Kulak, şu açıklamalarda bulundu: “Biliyorsunuz bir işe başlamak, bir işin yarısını halletmek demektir. Biz burada yüklenici firmamıza Ertan Beye çok...