16 / 04 / 2024

ankara hafriyat geliri

ankara hafriyat geliri

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Müteahhitler hafriyatta indirim bekliyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışmasının ardından müteahhitlerde hafriyat ücretinde indirim talep etti.

Mustafa Tuna: Kimseyi hırsızlıkla suçlamadım!

Ankara Büyükşehir Başkanı Tuna hafriyat gelirleri konusunda kendisine tepki gösteren Melih Gökçek’e yanıt verdi...

Ankara'da hafriyat geliri polemiği!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna ve eski başkan Melih Gökçek arasındaki ‘Hafriyat geliri’ tartışması sosyal medyadan devam etti.

Merkez Ankara'nın toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'nın asgari şirket payı toplam geliri 4.4 milyar TL'yi aştı. İşte o son dakika gelişmesi ve projeyle ilgili tüm detaylar...

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

Pasifik GYO'dan Merkez Ankara açıklaması! Toplam gelir 5.1 milyar TL'ye yükseldi! 

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki Arsa Satışı Karşılığı Şirket Yüklenici Payı Toplam Geliri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 2.2 milyar TL'ye yükseldi! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesindeki Asgari Şirket Payı Toplam Geliri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Pasifik GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin TL'ye çıktı!

Pasifik Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara'daki toplam geliri 3 milyar 776 milyon 699 bin 139 TL'ye çıktı.

Emlak Konut GYO'nun Merkez Ankara'daki toplam geliri 1.6 milyar TL'ye çıktı!

Emlak Konut GYO projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan Sözleşmeye Ek 8 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1.384.181.652,31 TL'den 1.618.585.345,50'ye arttı.

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin yıllık kira geliri ne kadar?

İş GYO Ankara İş Kulesi'nin aylık kira geliri 550 bin TL, yıllık kira geliri 6 milyon 600 bin TL olarak belirlendi. 

Ankara Açelya Apartmanı ile ilgili yeni gelişme!

Ankara'da geçtiğimiz aylarda inşaat çalışmaları sırasında temeli kayan Açelya Apartmanı'nda inşaatı yapan müteahhit Süleyman A., hafriyat işini yapan firma yetkilisi inşaat teknikeri Serkan K. ile kepçe operatörü Özkan K. hakkında soruşturma başlatıldı.

Emlak Konut GYO Merkez Ankara'nın geliri 1.3 milyar TL'ye arttı! 

Emlak Konut GYO'nun projelerinden Merkez Ankara'da yüklenici ile yapılan sözleşmeye ek 7 No.lu protokol ile arsa satışı karşılığı asgari şirket payı toplam geliri 1 milyar 258 milyon 365 bin TL'den 1 milyar 384 milyon 181 bin 652,31 TL'ye arttı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi büyük hafriyat soruşturmasını başlattı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, hafriyat döküm bedellerinin belediye kasası yerine başka kaynaklara aktarılması ve kamunun zararı uğratılması sebebiyle soruşturma başlattı.

Mansur Yavaş hafriyat gelirlerini Osmanlıspor'dan geri aldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, hafriyat gelirlerinin Gökçek ailesine ait Osmanlıspor'a aktarılma işini sonlandırdı...

Mansur Yavaş'dan hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildi iddiası!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş, hafriyat gelirleri Osmanlıspor’a verildiğini iddia etti.

Ankara Akyurt Fuar Alanı 2019'da tamamlanacak!

Ankara Akyurt Fuar Alanı'nda hafriyat çalışmalarının tamamlandı. Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Baran, "ATO olarak Ankara'yı kongre ve fuar turizminde ileri taşımak istiyoruz." dedi.

ankara hafriyat geliri Haberi

ankara hafriyat geliri

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen ve İYİ Parti'den de destek alan Mansur Yavaş, gündeme dair değerlendirmeler yaptı.

Sputniknews'te yer alan habere göre, Yavaş, "Toplu ulaşımı geliştirdikten sonra 5 yıl içinde bir Ankaralı hemşehrim 50 bin TL boş yere toplu taşıma ile para ödemeyecek. Bize 'Kaynak nereden bulacaksınız?' diye soruyorlar. Hafriyat gelirleri Osmanlıspor'a verildi. Günlük 15-20 milyar gelir vardı oradan. Billboard gelirleri vardı. Bunlar belediyelere verilseydi kaynak oluşurdu. Otopark gelirleri vardı. O otopark için çocuk öldürülmezdi. Anka Park'a bu kadar para yatırılmazdı. İnşallah bu kez Ankaralılar daha fazla sahip çıkacaklardır. Kentin mirası kayıp olmayacaktır. Herkes partisine oy verebilir. Özellikle de muhafazakarlar için diyorum verdiğimiz oyun vebali var." dedi.

Mansur Yavaş: Ankara'nın 50 yılını planlayacağız!

Mansur Yavaş...