26 / 04 / 2024

ankara kira yardımı yapılacakların listesi 2015

ankara kira yardımı yapılacakların listesi 2015

Ankara'da 2014 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 5 bin 390 başvuru yapıldı. 5 bin 44 hak sahibine toplam 16 milyon 602 bin 828 TL kira yardımı yapıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Emekli kira yardımı nasıl alınır?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu, Ankara'da 108 şube başkanının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ projelerinde emeklilere ait kontenjanın yüzde 50'ye çıkarılması ve emeklilere kira yardımı gibi konular ele alındı...

Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Emekliye kira yardımı kampanyası!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Muharrem İnce: Yoksullara kira yardımı kaldırılmayacak!

Ankara Mitingi'nde halka seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Yoksullara kira yardımı, engelli bakım yardımı gibi yardımlar kesilmeyecek" dedi...

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2016!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, Bakanlık tarafından riskli binası yıkılan kimselere sunulan yardımlar arasında yer alıyor. Peki, 2016 yılında kira yardımları ne kadar oldu? Ankara'da kentsel dönüşüm kira yardımı 2016 ne kadar?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

ankara kira yardımı yapılacakların listesi 2015 Haberi

ankara kira yardımı yapılacakların listesi 2015


Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'ne 2014 yılında kentsel dönüşüm kapsamında 5 bin 390 başvuru yapıldı. 5 bin 44 hak sahibine toplam 16 milyon 602 bin 828 TL kira yardımı yapıldı. 


Kira Yardımı Almaya Hak Kazananlar 1. ve 2. liste için