19 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent

Ankara Mebuskent

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Ankara Mebuskent'te ayda 765 lira taksitle konut!

Başkent’te Batıkent Çakırlar Bölgesi’nde yer alan Mebuskent'te, 120 ay sıfır faizin yanısıra, 2+1 daireler 153 bin lira, aylık taksitler de 765 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktı.

Ankara Mebuskent'in yüzde 87'si yeşil alandan oluşuyor!

AYMOR Grup tarafından Ankara'nın Batıkent Karacakaya bölgesinde gerçekleştirilen Mebuskent, Türkiye'nin en büyük yeşil alana sahip konut projesi olarak öne çıkıyor.

Ankara Mebuskent'te daireler 120 ay sıfır faiz avantajıyla!

Başkent’in konutta yeni cazibe merkezi Mebuskent, herkese ve her keseye uygun konut tipi ve ödeme planı sunuyor.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faiz kampanyası!

Şehrin içinde yeni bir şehir kurma hedefiyle Ankara'nın yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent konut projesi, bahar aylarına özel 120 ay 0 faiz kampanyası başlattı.

Ankara Mebuskent'te 120 ay sıfır faizlik bahar kampanyası!

AYMOR Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan: “Çift maaşlı bir aile, yıllarca kira ödemek yerine kampanyamızdan faydalanıp, 4-5 yıl sonra neredeyse kira bedeline Mebuskent’te lüks yaşama sahip olabilecek” dedi.

Ankara Mebuskent'te satışlar hızlı başladı!

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent projesi, Ankaralı konut alıcısının büyük ilgisiyle karşılaştı. Satışa çıkalı daha bir yılı doldurmayan projenin şu an üçte biri satıldı.

Ankara Mebuskent'te 1.390 lira taksitle!

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da hayata geçirilen Mebuskent projesi, lüks ve konforlu yaşamı ulaşılabilir fiyatlarla sunuyor. Mebuskent 'te 1.390 lira taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebuskent Karacakaya ödeme planı!

Mebuskent Karacakaya Ankara projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Mebuskent Evleri Ankara projesi bu yılın sonunda teslim edilecek...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ankara Mebuskent'te bahar fırsatı!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Ankara'da Mebuskent’in bulunduğu bölge eğitim üssü oluyor!

Aymor Grup tarafından hayata geçirilen Mebuskent’in de bulunduğu Çakırlar Karacakaya Bölgesi, civarda yoğunlaşan ve çoğalmaya devam eğitim kurumları ile şimdiden Ankara’nın belli başlı eğitim üslerinden biri.

Mebuskent Projesi 2015'te bile rağbet gördü!

Ankara'nın en çevreci projelerinden biri olarak kabul edilen Mebuskent Projesi'nin önemli mimarlarından, Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan ile birlikte yeni projelerini konuşuldu. İşte o yazı...

Ankara Mebuskent Haberi

Ankara Mebuskent

Yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında, proje üreticilerinin başlattığı kampanyaların da etkisiyle konut piyasasında kayda değer bir canlanma yaşanıyor.  Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazan’da beklemedikleri bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, projeyi görmek ve ev almak amacıyla Mebuskent’i ziyaret eden potansiyel alıcıların sayısında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Ramazan ayındaki ziyaretçi artışının kendilerini de şaşırttığını ifade eden Ayhan, vatandaşların ilgisine karşılık vermek için seferber olduklarını, satışlarda da kayda değer bir hareketlilik yaşandığını söyledi. Ayhan, “Mebuskent’e yoğun bir talep var. Ramazan ayı olmasına rağmen insanlar akın akın geliyor. Ziyaretçi sayımız kat kat arttı. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Satışlarımızda ciddi hareketlenme var. Ramazan bereketi yaşıyoruz” diye konuştu. 


Aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade…

Artan...