24 / 04 / 2024

ankara mövenpick açılışı

ankara mövenpick açılışı

Uluslararası otel zinciri Mövenpick Hotels & Resorts, İstanbul ve İzmir’in ardından Türkiye’deki üçüncü otelini Ankara’da açtı.

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı 2027'de açılıyor! Bakandan son dakika müjdesi: 1 yıl erken tamamlanacak! 

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nın açılışı 2027'de gerçekleştirilecek. Bakan Uraloğlu, hattın 1 sene erken tamamlanacağını belirtti. Peki Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda hangi duraklar var? 

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor!

Deprem riski nedeniyle yıkılan ve yeniden inşa edilen Alsancak Stadı 26 Kasım'da açılıyor.

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı gerçekleşti! 

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılış töreni bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleşti. 

Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Devlet Resim ve Heykel Müzesi'ni 28 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek törenle yeniden ziyarete açacak

Bursa, Konya ve Tunceli'deki 3 müze açılıyor!

Bursa, Konya ve Tunceli illerinde restorasyon çalışmaları tamamlanan 3 müze hizmete açılıyor.

Park Karaman AVM 26 Kasım'da açılıyor!

Şehrin en önemli noktalarından birinde yer alan Park Karaman Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 26 Kasım’da açılıyor...

Konya Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılacak Konya Şehir Hastanesi, 256 yoğun bakım, 108 acil ve 30 diyaliz yatağı olmak üzere 1250 yatakla hizmet verecek.

Hazineye ait atıl tarım arazileri üretime açılıyor!

Tarım ve Orman ile Çevre ve Şehircilik bakanlıklarının ortak olarak yaptığı çalışmalarla Hazineye ait atıl tarım arazileri, çiftçinin kullanımına açılıyor.

İzmir Konak açık hava müzesi açılıyor!

2 yıl su altında kalan Roma dönemine ait 1800 yıllık hamam İzmir’de inşaat çalışması sırasında bulunmuştu. Bulunan tarihi alan açık hava müzesi yapılıyor. Yapılan müzede tarihi alanda bulunan mozaiklerin üstü camla kapatılacak, izleme terasları ve yürüyüş yolları yapılacak...

Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın açılıyor!

Sultanbeyli'de yer alan Naim Süleymanoğlu Spor Lisesi yarın Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılıyor.

Çankaya'da 27.2 milyon TL'ye icradan satılık müştemilatlı ağaçlı arsa!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Mustafa Kemal Mahallesi 28048 ada 8 parselde yer alan 5 bin 424 metrekarelik müştemilatlı ağaçlı arsayı 27 milyon 152 bin 789 TL'ye icradan satıyor...

ankara mövenpick açılışı Haberi

ankara mövenpick açılışı

İsviçre kökenli markanın Başkan ve CEO’su Jean Gabriel Peres, Türkiye’deki yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, “İsviçre’nin hizmet ve otelcilik sektöründe önde geldiği, kendi tarzı olan ve tercih edilen işler yaptığı bir gerçek. Türkiye bizim için çok önemli. Burada portföyümüze hem iş hem de tatil otelleri katmak istiyoruz. Kayseri, Gaziantep ve Bursa’da otel işletmek için planlarımız var. Antalya’da bir resort, hatta golf oteli istiyoruz. Ayrıca, İstanbul’da da iki yeni otel planlıyoruz. Yatırımcılarla görüşmelerimiz sürüyor” dedi.


Boğaz ve yeni havalimanı öncelikli


Mövenpick Otel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach da Mövenpick Hotels’in Türkiye’de 2011’i 50 milyon TL gelirle kapattığını, 2012’de 60 milyon ve 2013’te 80 milyon TL beklediklerini açıkladı.


Reichenbach, şunları söyledi:


“Doluluk oranlarımız yüzde 70 ortalamasında. Ankara’daki otel haziranda açıldı. 2013’te etkisi daha...