28 / 03 / 2024

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu, modern binaları ile Ankara’nın Manhattan’ı olarak bilinen Eskişehir Yolu gibi başkentin cazibe merkezine dönüşecek.

Bakan Uraloğlu'ndan hızlı tren müjdesi geldi! Süre 2 saat 45 dakikaya inecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'nın tamamlanmasıyla 7 saat mesafesi olan Ankara-Samsun arasının 2 saat 45 dakikaya ineceğini söyledi.

Karadeniz'e hızlı tren müjdesi: Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Treni ile Ankara-Samsun arası 2 saat 45 dakikaya düşecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, hızlı tren ağını Karadeniz'e ulaştıracaklarına dikkat çekti ve Kırıkkale-Çorum-Samsun Hızlı Tren Hattı'na ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Bakan Uraloğlu müjdeyi verdi: Samsun-Sarp demir yolu projesine bu yıl başlıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Samsun’dan Sarp’a giden ve Trabzon’un da içinde bulunduğu demir yolu proje çalışmalarının bu sene başlayacağının müjdesini verdi. 

Batı Otonom'da 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Ayaş Yolu üzerinde hayata geçirilen Batı Otonom projesinde fiyatlar 1 milyon 150 bin TL'den başlıyor...

Samsun Tekkeköy'e bisiklet yolu geliyor!

Samsun Tekkeköy Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları’na (TCDD) ait bölümde bisiklet yolu inşa edecek. 

Ankara Büyükşehir'in Bisiklet Yolu Projesi'nde ilk etap tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesince hazırlanan "Bisiklet Yolu Projesi"nin ilk etabı, trafik kazasında yaşamını yitiren genç bisikletçi Umut Gündüz'ün ismiyle, vatandaşların hizmetine açıldı.

Ankara-Akyurt yolu 2021'de hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Ankara-Akyurt yolu 17 kilometreden oluşuyor. Bunun 4 kilometresi tamamlanmıştı. Geri kalan 13 kilometreyi de önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayacağız." diye konuştu.

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlandı!

Samsun-Sivas Demir Yolu Hattı modernizasyonu tamamlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, törene katılmak üzere Samsun'a gitti.

Ankara'ya 39.27 kilometre bisiklet yolu yapılacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, hayata geçirdiği mega projeler ile fark oluşturuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilecek olan bisiklet yolu projesinin detaylarını anlatan Şimşek “Ankara’ya bisiklet köprüsü kuruyoruz. Ankaralılar doğa ile iç içe pedallarını çevire

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Ankara-Ankara projesinde davasında temyiz yolu açıldı!

Ankara-Ankara Projesi yapı ruhsat iptal davası hakkında Bölge Adliye Mahkemesi tarafından 30 Ocak 2020 tarihinde reddedildi ve karara karşı tebliğden itibaren 2 haftalık süre içerisinde temyiz yolu açık bırakıldı. 

Samsun-Sivas demir yolu hattında seferler başladı!

Modernizasyon çalışmaları tamamlanan Samsun-Sivas demir yolu hattında ilk yük treni seferine başladı.

10 ilde 21 bölge kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara, Samsun, Konya, Mersin, Antalya, Muğla, Van, Bitlis, Muş, Kayseri'de yer alan bazı bölgeler, kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek Haberi

Ankara Samsun Yolu cazibe merkezine dönüşecek

Kentsel dönüşümün ardından gecekondu siluetinden kurtulan Samsun Yolu'nu kentin cazibe merkezi haline dönüştürmek isteyen Mamak Belediyesi kolları sıvadı. Şuanda Sağlık Bakanlığı tarafından 200 yataklı dev hastanenin yapıldığı, Türkiye'nin ilk kök hücre merkezinin açılışının yapılması için geri sayımın başladığı yoldan, Sivas ve diğer doğu illerine gidecek olan YHT'nin de geçecek olması bölgeye artı bir değer kazandırdı. Samsun Yolu'nu Eskişehir Yolu gibi daha canlı hale getirmek isteyen Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten aldığı onayın ardından belediye hizmet ve kaymakamlık binasını yolun hemen kenarına taşıma kararı aldı.


TAMAMINI TAŞIMAK İSTİYORUZ

'Samsun Yolu bizi 40'ın üzerinde doğu vilayetine bağlayan bir çıkış kapısıdır' diyen Başkan Mesut Akgül, "Şuan şehir merkezleri tamamen dolduğu için Samsun yolu ve civarı bizim için çok çok...