29 / 03 / 2024

Ankara satılık arsa haberleri

Ankara satılık arsa haberleri

Anara İli Mamak İlçesi'nde yer alan 2.063 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan arsanın satışı Anara 22.İcra Müdürlüğü tarafından 2 Eylül 2014 tarihinde ihaleye çıkıyor...

Ankara'da satılık arsa: 7 milyon 235 bin 86 TL!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 7 milyon 235 bin 86 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Ankara 22.İcra Müdürlüğü tarafından yapılacak.

Ankara'da satılık arsa: 1 milyon 846 bin 608 TL!

Ankara İli Etimesgut İlçesi'nde yer alan arsanın toplam bedeli 1 milyon 846 bin 608 TL olarak belirlendi. Arsanın satışı Ankara Batı 1.İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Ankara ve Denizli'de satılık arsa fırsatı: 12 adet arsa 490 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Ankara ve Denizli'de yer alan 12 adet arsa satılıyor. Peki arsaların satış fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak? 

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 29 bin 250 TL'ye satılık arsa fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi sakın kaçırmayın...

Ankara Yenimahalle'de 19.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Satış Memurlığı, Ankara Yenimahalle, İvedik Köy Mahallesi'nde yer alan arsa 19 milyon 468 bin 90 TL bedelle satışa çıkarıldı.

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

Ankara'da 19 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı İcra Dairesi,  Ankara il, Sincan ilçe, Yeni Cimşit mahallesi, 3016 ada, 7 parselde yer alan arsa 19 milyon 080 bin 608 TL'ye icradan satılıyor...

Çorum Belediyesi'nden 9 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. Arsa için ihale 18 Mayıs'ta yapılacak..

Ankara Defterdarlığı'ndan 5.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Defterdarlığı Hitit Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü tarafından Çubuk İlçesi'nde yer alan ticaret imarlı arsa ihale ile satılıyor..

Ankara Sincan'da satılık arsa! 7,5 milyon TL'ye!

Ankara Sincan M.Kemal Mahalle'sinde yer alan arsa Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satılıyor. İhalesi 27 Şubat'ta gerçekleştirilecek arsanın tahmini satış bedeli 7 milyon 576 bin TL olarak açıklandı. 

Sivas Kılavuz Mahallesi'nde 8 milyon TL'ye satılık arsa!

Sivas İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı tarafından Kılavuz Mahallesi'ndeki arsa satılıyor. Arsa için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Ankara satılık arsa haberleri Haberi

Ankara satılık arsa haberleri

Ankara 22.İcra Dairesi, Ankara Mamak ilçesinde yer alan arsayı 2 milyon 63 bin 760 TL bedelle satıyor. .063 metrekarelik yüzölçümüne sahip olan arsa, konut alanı olup, geometrik şekli ve topoğrafik yapısı inşaat yapımına uygun durumda.


İhalesi 2 Eylül 2014 günü saat 14:00 ile 14:10 arasında açık arttırma usulüyle yapılacak olan arsanın üzerinde ekonomik değeri olmayan 4 adet gecekondu ve ağaçlar bulunuyor. Arsa meskun mahal içinde olup, çevresinde yeni yapılar yer alıyor. Arsanın ikinci satışı ise 3 Ekim 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:10 arasında gerçekleşecek.


İhale İlanı:


T.C ANKARA 22.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ SULH HUKUK MAHKEMESİ SATIŞ MEMURLUĞU'NA İZAFETEN TAŞINMAZIN AÇIK ARTTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri:


TAŞINMAZIN


Özellikleri: Ankara, Mamak ilçesi, Fahri Korutürk Mahallesi Neşat Ertaş Caddesi'nde kayıtlı 2.063.00 m2...