18 / 04 / 2024

ankara şeker vakfı satılık arsa

ankara şeker vakfı satılık arsa

Şeker Sanayi Mensupları Yardımlaşma Vakfı Başkanlığı Ankara, İzmir ve Tekirdağ'da bulunan 4 arsayı kapalı teklif usulü ile satacak.

Son Dakika! Ankara Şeker Fabrikası'nda yangın çıktı

Ankara'nın Etimesgut ilçesindeki Ankara Şeker Fabrikası'nda nedeni henüz bilinmeyen bir yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale için fabrikaya sevk edildi.

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

Diyanet Vakfı Ankara’daki tarikat okulunu satın aldı!

Türkiye Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş, Nakşibendi Şeyhi Mahmut Esad Coşan’ın kurucusu olduğu Ankara’daki bir koleji bünyesinde olduğu ortaya çıktı.

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'daki 2 arsa hissesini ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta yapılacak...

Ankara Şeker Fabrikası hizmet alım ihalesi 18 Mayıs'ta!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Ankara Şeker Fabrikası tarafından 2018/2019 Kampanya Dönemi Pancar Analiz Laboratuarı ve Kalite Kontrol Laboratuarı Hizmet Alımı işi ihale edilecek. 

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin 7 soru TBMM'de!

Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi meclis gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ziraat Bankası Personeli Vakfı Ankara'daki arsa hissesini satıyor!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Ankara'da Gölbaşı'na bağlı Karşıyaka Mahallesi'ndeki arsa hissesini satışa sunuyor..

Ensar Vakfı'nın 9 milyon TL'lik binası yıkılacak!

Ensar Vakfı’nın Ankara'da bulunan binası hakkında yıkım kararı çıktı. Değeri 9 milyon TL olan bina için yıkım çalışması gelecek haftaya başlayacak.

Mamak'taki araç parkına AVM mi yapılacak?

Ankara Trafik Vakfı’nın kullandığı araç parkına alışveriş merkezi (AVM) ve balo salonu yapılacağı iddia edildi.

Ziraat Bankası Vakfı'ndan satılık 3 gayrimenkul!

Ziraat Bankası Personeli Vakfı, Balıkesir ve Ankara'da bulunan 3 gayrimenkulü satışa çıkardı. Erdek ve Gölbaşı ilçelerinde satışa sunulan arsa ve kamp tesisinin ihalesi 8 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Türkiye Şeker Fabrikaları'nın gayrimenkulleri satıldı!

ÖİB, Türkiye Şeker Fabrikaları adına kayıtlı özelleştirme kapsam ve programında yer alan Ankara, Aksaray, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Erzurum, Samsun, Sinop, Tokat'taki bazı taşınmazların satışı onaylandı.

ankara şeker vakfı satılık arsa Haberi

ankara şeker vakfı satılık arsa

Alanı 190 ile 14 bin 964 metrekare arasında değişen arsaların fiyatı 750 bin YTL'den başlıyor ve 4 milyon YTL' ye kadar yükseliyor. Arsaların geçici teminatı 342 YTL  ile 120 bin YTL arasında.

Açık artırma ve pazarlık usulü devam edilecek olan ihale 2 Nisan 2008 saat 14.00'te  Mukim Vakıf  Merkez Binasında yapılacak.

Tel: 0 312 431 18 85    Fax: 0 312 431 82 19     [email protected]